- Adım
- Mevlan
- Cihazım
- Redmi not 6 pro
- Konular
- 6
Yani normal guncelleyiciden güncellemekOTA ne tam olarak?
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani normal guncelleyiciden güncellemekOTA ne tam olarak?
Anladım. TeşekkürlerYani normal guncelleyiciden güncellemek
Bende de aynı böyleydi ben 10.2.1 deydim. Önce bunu indirdim. Sonra yenisi (10.3.2) göründü
Bootloader açık ise Mi Flash ile Son Global Romu yükleyin hocamHayırlı akşamlar. Telefon işlerinden pek anlamam, yardımlarınızı rica ediyorum. Son güncellemeyi yaptım. Yeniden başlata bastıktan sonra uyumuşum. Kalktığımda telefon kapalıydı. Açma çalıştığımda logo görünüp kapanıyor. Şarjı vardı, şarja takınca da sürekli logo görünüp kayboluyor. Hard reset için güç ve ses açma tuşuna basınca da aynısı oluyor. Ne yapmam lazım?
hocam bir sorum var youtubeye girip video izlediğinizde çentik kısmı siyah mı oluyor ben videoya dahil olmasını istiyrum çentiğin sistem kendini siyah yapıyor üst panel siyah oluyor yani video ,le uyumlu olmasını istiyorum nası yapabilirimEvet ama youtube instagram ve oyunlardan çıkmadım neredeyse ama anormallik sezmedim sarjda daha önceki sürüm arasinda
Aynen böyle yapıyor serhat hocam bana da yardımcı olurmusunuz ?Genel olarak android 9 iyi ama hala ufak tefek hataları var mesela son uygulamalar eskisi gibi stabil değil bağzen önüme boş sayfa çıkıyor birde kaldırınca uyanma özelliği kalkmış bulamadım çentik hatası düzeltilmiş 4.5 gelmiş yeni bir güncellemeyle bu küçük sorunlar düzelirse gayet iyi olur ha birde bataryası iyi gibi de şarj olurken telefon ısınmaya durdu güncellemeden sonra neden oldu bir fikrim yok
Ayarlar tam ekran ayarlarına girin ordan üstten 2. Sırada notch vb ingilizce olan kısımdan youtube u always yapınhocam bir sorum var youtubeye girip video izlediğinizde çentik kısmı siyah mı oluyor ben videoya dahil olmasını istiyrum çentiğin sistem kendini siyah yapıyor üst panel siyah oluyor yani video ,le uyumlu olmasını istiyorum nası yapabilirim