- Adım
- Yazılım
- Cihazım
- Redmi note 6 pr
- Konular
- 0
Hocam aynı dert bende de var ne yaptıysam gitmedi ama bilgim dahilinde söyleyecek olursam telefona root yapmak gerek ama buna da inanın gerek yok rahatsız oluyorum 1 rakamindan ama alıştık artık be hocam sorunun çözülduyse eğer ne mutlu bize kardeşim iyi gecelerÇok şükür kurtulduk 10.2.2.0'dan emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ciddi anlamda hız farketti resmen rahatladı telefon
Hocam bir şey sormak istiyorum. Otomatik güncellemeleri kapatmak için ne yapmam gerekiyor. Bir de ayarlar kısmındaki güncelleme uyarısı yani 1 rakamı hiç gitmiyor. Bunun için bir önerin var mıdır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada hocam ikinci bir soruna cevap vermeyi unuttum ayarlar sistem güncellemesi üst üste üç nokta tıkla ve ordaan otomatik güncellemeleri kapatabilirsin kolay gelsinHocam aynı dert bende de var ne yaptıysam gitmedi ama bilgim dahilinde söyleyecek olursam telefona root yapmak gerek ama buna da inanın gerek yok rahatsız oluyorum 1 rakamindan ama alıştık artık be hocam sorunun çözülduyse eğer ne mutlu bize kardeşim iyi geceler