Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.2.2.0 OEKMIXM Global Kararlı Rom

redminote6pro

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yazılım
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
0
Çok şükür kurtulduk 10.2.2.0'dan emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ciddi anlamda hız farketti resmen rahatladı telefon :)

Hocam bir şey sormak istiyorum. Otomatik güncellemeleri kapatmak için ne yapmam gerekiyor. Bir de ayarlar kısmındaki güncelleme uyarısı yani 1 rakamı hiç gitmiyor. Bunun için bir önerin var mıdır ?
Hocam aynı dert bende de var ne yaptıysam gitmedi ama bilgim dahilinde söyleyecek olursam telefona root yapmak gerek ama buna da inanın gerek yok rahatsız oluyorum 1 rakamindan ama alıştık artık be hocam sorunun çözülduyse eğer ne mutlu bize kardeşim iyi geceler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aynı dert bende de var ne yaptıysam gitmedi ama bilgim dahilinde söyleyecek olursam telefona root yapmak gerek ama buna da inanın gerek yok rahatsız oluyorum 1 rakamindan ama alıştık artık be hocam sorunun çözülduyse eğer ne mutlu bize kardeşim iyi geceler
Bu arada hocam ikinci bir soruna cevap vermeyi unuttum ayarlar sistem güncellemesi üst üste üç nokta tıkla ve ordaan otomatik güncellemeleri kapatabilirsin kolay gelsin

Ayatae

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kartalayata
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
1
Herkese merhaba 10.2.2.0 daki problemlerden dolayı yeni bir güncelleme geldimi miu dan?

İsmailblt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
0
Otomatik güncellemeyi kapatma rağmen telefon kafasına göre güncelledi. Bu sürüm şarjı içiyor adeta sadece bende mi böyle ?

muhsin42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muhsin
Konular
1
Arkadaşlar Allah için bi yardim edin sarj konusunda stabil olan Android sürümü hangisi kimler hangi sürümü kullanıyor

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Arkadaşlar Allah için bi yardim edin sarj konusunda stabil olan Android sürümü hangisi kimler hangi sürümü kullanıyor
Son sürüm Global Beta kullanabilirsiniz, bir önceki sürüme dönebilirsiniz veya Mi Room şu an şarj konusunda çok iyi deneyebilirsiniz.

TigerKHaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Note 3
Meslek
Engineering Elektronic
Konular
3
Serhat Hoca nın Dediği Mi RooM en iyi şarj konusunda. Bencede onu deneyiniz.

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28
Son sürüm Global Beta kullanabilirsiniz, bir önceki sürüme dönebilirsiniz veya Mi Room şu an şarj konusunda çok iyi deneyebilirsiniz.
Bizim kullandığımız rom ne miroom dediğiniz teması falan hep aynı değil mi

Üst Alt