Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.2.2.0 OEKMIXM Global Kararlı Rom

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315

AYDIN-57

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aydın
Cihazım
Mi5s plus
Konular
0
Yardim pls uyudu mu herkes guncelleme paketi secenegi cogu kiside yok gibi görünüyor
Güncellrmr sayfasında 10 yazan kısma ard arda 10 kez vasıp güncelleyiciyi kapayup tekrar açın bu sefer güncelleme paketi seçin kısmı görünecektir

rocksinan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
sinan
Cihazım
note 6 pro
Konular
8
merhaba,
note 6 pro siparişi verdim, kısmetse yarın elimde olacak. bir kaç gündür takip ediyorum son güncelleme sorunlu diye. güncelleme ardından bir önceki sürüme geçiş ya da farklı bir rom atma,beta romları yükleme gibi seçeneklerin nasıl yapıldığını bilmiyorum konuyla ilgili forumda açık bir şey de bulamadım. belirttiğim değişiklikleri yapmayı anlatan bir başlık ya da yazı mevcut mu ?

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
merhaba,
note 6 pro siparişi verdim, kısmetse yarın elimde olacak. bir kaç gündür takip ediyorum son güncelleme sorunlu diye. güncelleme ardından bir önceki sürüme geçiş ya da farklı bir rom atma,beta romları yükleme gibi seçeneklerin nasıl yapıldığını bilmiyorum konuyla ilgili forumda açık bir şey de bulamadım. belirttiğim değişiklikleri yapmayı anlatan bir başlık ya da yazı mevcut mu ?
Romlar arasında geçiş yapabilirsiniz, sorun olmaz. Forumda birçok konu mevcut, yinede cihazınızı alın yardımcı oluruz.

rocksinan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
sinan
Cihazım
note 6 pro
Konular
8
Romlar arasında geçiş yapabilirsiniz, sorun olmaz. Forumda birçok konu mevcut, yinede cihazınızı alın yardımcı oluruz.
bugün elime ulaştı. henüz kutu açılışını yapmadım :) hiç güncelleme yapmayacağım, eğer kendi kendine yapar ve bahsedilen sorunlar ortaya çıkarsa en son güncellemede, o zaman harekete geçeceğim.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
bugün elime ulaştı. henüz kutu açılışını yapmadım :) hiç güncelleme yapmayacağım, eğer kendi kendine yapar ve bahsedilen sorunlar ortaya çıkarsa en son güncellemede, o zaman harekete geçeceğim.
Yes~~ tamamdır.

rocksinan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
sinan
Cihazım
note 6 pro
Konular
8
belirttiğim gibi hiç güncelleme yapmadım.9.6.6.0 sürümü var. arada kameranın geç açılması haricinde öyle dert edeceğim bir sorun yok. pil performansı 4000mah için biraz az gibi geldi. kullanım süresi 8 sa 28dk, %36 şarj durumu. miui için v10.2.2.0 sonrası sorunları giderme amacıyla bir güncelleme gözüküyor mu ? güncellemeler ile pil performansında ve kamerada ciddi değişiklik var mı ?

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
belirttiğim gibi hiç güncelleme yapmadım.9.6.6.0 sürümü var. arada kameranın geç açılması haricinde öyle dert edeceğim bir sorun yok. pil performansı 4000mah için biraz az gibi geldi. kullanım süresi 8 sa 28dk, %36 şarj durumu. miui için v10.2.2.0 sonrası sorunları giderme amacıyla bir güncelleme gözüküyor mu ? güncellemeler ile pil performansında ve kamerada ciddi değişiklik var mı ?
Şuan global beta romları kullanabilirsiniz, bir sonraki stabil güncelleme yakında gelecektir.

Kruis

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kruis
Cihazım
x
Konular
6
Uzun süredir yeni güncelleme neden gelmiyor? Android 9 vermek için mi? Bu kadar sorunlu bir güncellemeden sonra düzeltme sunmamaları güven kaybettirici.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Uzun süredir yeni güncelleme neden gelmiyor? Android 9 vermek için mi? Bu kadar sorunlu bir güncellemeden sonra düzeltme sunmamaları güven kaybettirici.
Her hafta global beta güncellemesi yayınlanıyor, yakın zamanda kararlı güncelleme de gelecektir.

Üst Alt