Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.2.2.0 OEKMIXM Global Kararlı Rom

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Selamun aleykum arkadaşlar güncelleme sonrası telefonda kasma,oyunlarda donma, tuş kilidi geç açma, kapanma,dokunmatik algılama a gibi sorunlar var fabrika ayarlarına geri dönüş yapsam düzelirimi yoksa baştan kurulum mu yapmalıyım.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315

Uzmankan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
33
Benim cihazimda da ekran geç açılıyor 10.2.2 den tekrar recovery ile 10.2.1 e döndüm şuan problem görünmüyor sıkıntı yaşayanlar bir önceki Roma geri dönerse düzeliyor ben bu şekilde bekliycem bakalım 10.2.2 bin üstü çıkarsa belki onu kurabilirim forumdan takipteyim.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Format attım fakat hala aynı, bootloader dağa açılmadı geri de donemiyorum.

Uzmankan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
Note 10 pro
Konular
33
Format attım fakat hala aynı, bootloader dağa açılmadı geri de donemiyorum.
Ben botloader le ugradmadim forumda önceki sürümler mevcut oradan bir önceki romu indirdim recoveryden yükledim bu kadar

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Coilover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birol
Cihazım
NOTE 6 PRO
Konular
11
Arkadaşlar günaydın. Cihazı 3 ay önce aldım ve şu son güncellemeye kadar olağanüstü memnundum. Fakat güncellemeden sonra saçma sapan bir şekilde ekranda tepkisizlik, parmak izini okumama ve arayanların bana ulaşamaması gibi bir çok sorun ile karşı karşıyayım. Saçma gelebilir ama burada yazılanların bir çoğunun ne anlama geldiğini de bilmiyorum ve anlamıyorum. Sadece bir kaç basit işlem ile bir önceki sürüme dönebilecek miyim onu sormak istiyorum. Farklı bir forumda bu konu hakkında tartışırken arkadaşımızın bir tanesi '' Eğer düzelmezse şuradan V10.2.1.0 OEKMIXM indirip fastboot ile yükleyin.
'' yazıp bu linki gönderdi. Dosyayı indirdim fakat ne yapacağımı bilmiyorum. Dosy 2,4 GB boyutunda bir dosya öncelikle doğru bir dosya mıdır ? Fastboot nedir adım adım anlatabilecek birileri var mıdır arkadaşlar. Ciddi anlamda desteğinize ihtiyacım var. Bir önceki sürüme geri dönmek ve telefonumu düzeltmek istiyorum. Yorum yazan, cevap veren, yardımcı olan herkesten Allah razı olsun.

Üst Alt