- Adım
- Ali
- Cihazım
- Note 6 Pro
- Konular
- 0
Rehber - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Hard Reset (Fabrika Format) İşlemi Hard reset atıp dener misiniz.Güncelleme yüklenmemiş telefona
Öncelikle merhaba. Hocam şimdi aynı güncelleme geçen bana geldi girdiğim de yok oldu bu sabah uyandığımda ise telefon sarjda iken güncellemeyi kendi yapmış konu ile alakalı sormak istediğim şey güncelleme sonrası neden format atmamızı tavsiye ediyorsunuz ? Ben telefonu alalı 15 gün oldu daha hiç o işlemi yapmadım format atmanın yararı nedir tam olarak ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sevgili Redmi Note 6 Pro Kullanıcıları,
Redmi Note 6 Pro için MIUI 10 Küresel Kararlı ROM V10.0.5.0.OEKMIFH yayınlandı
Güncelleyici' den kontrol ediniz.
Güncelleme yi yaptığınızda Ayarlardan Fabrika Sıfırlaması veya Recovery modunda Hard Reset atmanızı öneririm, Daha temiz bir kurulum olması için.
Hata ve sorunlarla karşılaşırsanız buradan destek alabilir veya Telefonun Geribildirim kısmından ekran görüntüsü ve detaylı anlatımla sorunlarınızı belirtebilirsiniz. MIUI global foruma da konu açıp destek alacağınızı düşünüyorum.
Not : Güncelleme şuan geri çekildi veya yavaş yavaş cihazlara dağıtılıyor olabilir. Bu Xiaomi'nin her güncellemede yaptığı şeydir. Bir kaç güne güncelleme cihazınıza gelecektir. Buradan yükleme yapmak istemiyorsanız güncelleme'yi telefonlarınıza beklemeniz önerilir. Ben yinede erken kurmak isteyenler için Recovery romunu paylaşıyorum. Fastboot romu verildiğinde eklenecektir.
İyi Forumlar Dilerim...
Recovery Link:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rehber - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Hard Reset (Fabrika Format) İşlemi Hard reset atıp dener misiniz.[/QUOTE]Ne yapmam gerekli? Sürekli böyle yüklüyorum bitmiyor.
Öncelikle merhaba. Hocam şimdi aynı güncelleme geçen bana geldi girdiğim de yok oldu bu sabah uyandığımda ise telefon sarjda iken güncellemeyi kendi yapmış konu ile alakalı sormak istediğim şey güncelleme sonrası neden format atmamızı tavsiye ediyorsunuz ? Ben telefonu alalı 15 gün oldu daha hiç o işlemi yapmadım format atmanın yararı nedir tam olarak ?
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rehber - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Hard Reset (Fabrika Format) İşlemi Hard reset atıp dener misiniz.[/QUOTE]Ne yapmam gerekli? Sürekli böyle yüklüyorum bitmiyor.
Yaptım bunu, maalesef işe yaramadı. Uygulamalarim falan hep gitti çok uğraştırdı ve boşa çıktı.[/QUOTE]Rehber - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Hard Reset (Fabrika Format) İşlemi Hard reset atıp dener misiniz.
Hayır bu konudaki romu yükleyin V10.0.4.0 yazışmalar karıştı galiba. Merak etmeyin güncelleme alan resmi rom sorun olmaz.Bu konudaki v10 V10.0.5.0 güncellemesini mi indireyim yani?
Eğer öyleyse herhangi bir zararı olur mu garanti kapsamından çıkar mı?
Tamamdır, ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. Yükleyip kısa zamanda dönüş yapacağım.Hayır bu konudaki romu yükleyin V10.0.4.0 yazışmalar karıştı galiba. Merak etmeyin güncelleme alan resmi rom sorun olmaz.
Rom - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.0.4.0 OEKMIFH Global Stable