Hocam not olarak yazmıştım konuya, Xiaomi her güncelleme de böyle yapıyor zaten. Önce Belli cihazlara veriyor sonra, kesiyor güncellemeyi..tekrardan aktif edecek Bu hafta içinde gelir. Geçen güncellemede de böyle olmuştu.10.0.5.0 güncellemesi çıkıyordu şimdi güncelleme yok diyor geri mi çektiler acaba
Nasıl kendini tekrar ediyor, reset mi atıyor.Merhaba, Note 6 Pro cihazımda V10.0.40.0 OEKMİFH Güncellemesi sürekli kendini tekrar ediyor, bunu nasıl çözebilirim? Cihazımi yeni aldım.
Hayır aynı guncellemenin bir daha yapılmasını istiyor, defalarca bir daha yükledim yine aynı sürüm güncellemeyi yapmamı istiyor. Telefonu yeni aldim.[/QUOTE]Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl kendini tekrar ediyor, reset mi atıyor.
Hayır aynı guncellemenin bir daha yapılmasını istiyor, defalarca bir daha yükledim yine aynı sürüm güncellemeyi yapmamı istiyor. Telefonu yeni aldim.
telefon hakkında kısmını ekran görüntüsü atar mısın
Hayır aynı guncellemenin bir daha yapılmasını istiyor, defalarca bir daha yükledim yine aynı sürüm güncellemeyi yapmamı istiyor. Telefonu yeni aldim.
Güncelleme yüklenmemiş telefona hala 9.6.8 sürümündeMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
telefon hakkında kısmını ekran görüntüsü atar mısın