Yapacak bişey yok yazılım bu şekilde demek. Başka daha gelişmiş radyo uygulaması indir Google Play'den.. o şekilde deneMalesef sadece ses yükseltip kısma ve off on yapabiliyorsunuz. Kanal değiştirme fonksiyonu yok. Benim için büyük bir eksiklik.
Ekran görüntüsü atar mısın, yüklemeyi nasıl yaptın.
Evet öyle
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bölge değiştirip güncelleme kontrolü yapar mısın, Note 6 Pro cihazı için Google kamera daha cıkmadıResmi olmayan dosyayı yükleyemem diyor
Bir de, benim yükseltmekteki asıl amacım google camera yükleyebilmek, miui 10 da google camera yükleniyor değil mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Valla denemediğim bölgr kalmadıBölge değiştirip güncelleme kontrolü yapar mısın, Note 6 Pro cihazı için Google kamera daha cıkmadı
sizin verdiğiniz MIUI 10 linkini indirip kurdum ama bildirimler gözükmüyor düzeltme yapilirmi yada MIUI 9 geri dönebilir miyizBölge değiştirip güncelleme kontrolü yapar mısın, Note 6 Pro cihazı için Google kamera daha cıkmadı
Bildirimler maalesef yeni güncelleme de de çözülmemiş tır. Bildirim çubuğunu indirince görebiliyorsunuz bildirimleri. Bunun sebebi çentiğin engel olması, bakalım bir daha ki güncellemelerle belki bu soruna bir çözüm bulunur, MIUI 9 a dönsenizde aynı sorunla karşı karşıya olacaksınız.
sizin verdiğiniz MIUI 10 linkini indirip kurdum ama bildirimler gözükmüyor düzeltme yapilirmi yada MIUI 9 geri dönebilir miyiz
Yardım için teşekkürler hocamResmi güncelleme bildirimini
Bildirimler maalesef yeni güncelleme de de çözülmemiş tır. Bildirim çubuğunu indirince görebiliyorsunuz bildirimleri. Bunun sebebi çentiğin engel olması, bakalım bir daha ki güncellemelerle belki bu soruna bir çözüm bulunur, MIUI 9 a dönsenizde aynı sorunla karşı karşıya olacaksınız.