Siz muiu 10 yüklediniz galiba, Sürpriz noktada hala sorun varsa sıkıntı. Arkadaşta note 5 pro var onda sorun yokSüpriz nokta ile ilgili sorunuza cevap verdim. Bildirim sorunu hala çözülmüş değil
Yüklemedim henüz ama yükleyenler bildirim sorununun düzelmedigini söyledilerSiz muiu 10 yüklediniz galiba, Sürpriz noktada hala sorun varsa sıkıntı. Arkadaşta note 5 pro var onda sorun yok
Tam olarak anlamadım dediğiniziMinimum frekansta bekliyorlar kullanılmadığında. Sizin beklentiniz sanırım hotplug özelliği ama stock kernel ile bu hiç olmadı ve bunu terk ettiler bir çok sistemde gerektiği kadar tasarruf sağlamadığı için.
Yükleyebilirsiniz sıkıntı yok şu an.. sadece bildirimleri üst bildirim çubuğunu indirince görebiliyoruz. Belki onu birdahaki güncelleme lerle hallederler..ama ben işimi sağlama almak istiyorum diyorsanız, buradan yüklemeyin telefonunuza gelecek güncellemeyi bekleyin. Ki zaten telinize gelecek olan güncelleme burdaki linkte. Parti parti dağıtılıyor olabilir cihazlara veya biraz daha bekleyip arada kontrol edin gelecektir güncelleme cihazınıza..Arkadaşlar mıui 10 yazılımını yukluyelimmi ne dersiniz. Problem varmı. Deneyen arkadaslar. Yazılım geri çekildi diyorlar hatalardan dolayı. Kararsızım tavsiyelerini bekliyorum. Ben acemi olduğum için geride dönemem. Tşk.