- Adım
- samet
- Cihazım
- xiaomi mi 8se
- Konular
- 1
miu 10 yukluydu androıd olarak bılmıyorum vallahıHangi rom vardi telefon da Android 8.1 mi
Yoksa Beta olan Android 9.0 mi
miu 10 yukluydu androıd olarak bılmıyorum vallahıHangi rom vardi telefon da Android 8.1 mi
Yoksa Beta olan Android 9.0 mi
Güncelleme yüklendikten sonra yapılırsa cihaz daha performanslı olacaktırhocam bu işlemler güncelleme yüklenmeden önce mi yapılmalı yoksa güncellemeler yüklendikten sonra mı ?
Twrp'de Wipe(temizle) kısmına girdiğinizde alttaki oku direk kaydırın format atmış olursunuz.twrp için konuyu bulamadım anlatırmısınız yada konuyu etiketlermesinez hocam twrp den room gitmeden hard reset için
Onu biliyorum.mesela x uygulamasi kurdum sadece bunu kaldirmak istiyorum mumkun muTwrp'de Wipe(temizle) kısmına girdiğinizde alttaki oku direk kaydırın format atmış olursunuz.
Sorun yok hocam. Normal sistemin o kadar olmasıMerhaba yeni aldım telefonu android 8 ile geldi güncellemeleri yaptım 10.3.2 geldi ve 9 pie de geldi sonra harf reset attım fakat depolama alanında sistem hala daha 9.98 GB gösteriyor fazla değil mi bu sizlerde ne kadar
Merhaba RedmiS2 cihazımı alalı yaklaşık 1 yıl oluyor ilk defa format atmak istedim. Menüden girip fabrika ayarlarına geri döndüm ama yaklaşık 3 saattir bu işlem devam ediyor yardımcı olabilir misiniz ?Sorun yok hocam. Normal sistemin o kadar olması