ne yaparsam yapim aynı ekrana geri geliyor hep fastboot menüsü çıkıyor karşımaCihazı yeniden başlatın hocam. Güç tuşu ve ses kısma basın..mi logosu geldiğinde, ses kısma bırakın
Recovery ekrana girin.ne yaparsam yapim aynı ekrana geri geliyor hep fastboot menüsü çıkıyor karşıma
abim hiç bir şekilde fasboot ekranından çıkamıyorum dün geceden beri aynı ekranda bu ekrandan başka bir şey olmuyor ne olur yardım et vallahi kaldım böyleRecovery ekrana girin.
Ses açma+Güç tuşu
Mi logosu geldiğinde Ses açmayı bırak.
Güç tuşuna uzun süre basın hiçbir tepki yok mu.abim hiç bir şekilde fasboot ekranından çıkamıyorum dün geceden beri aynı ekranda bu ekrandan başka bir şey olmuyor ne olur yardım et vallahi kaldım böyle
Uzun süre bastığımda resetliyor ama aynı ekrana tekrar geliyor çok uzun basınca otomatik resetliyor bırakana kadar kapanıp açılıyor bootloder açık hocamGüç tuşuna uzun süre basın hiçbir tepki yok mu.
Bootloder kilidi açık mı
teamviewer varsa bir bağlantı kuralım mı hocam bir yarararı olur mu ?Güç tuşuna uzun süre basın hiçbir tepki yok mu.
Bootloder kilidi açık mı
yani güzel söyledin ama ben hiç anlamıyorum biri uzaktan bağlantı ile yapamazmı ben hiç anlamıyorum dün akşam kurcalarken böyle kaldıBootloader kilit açik ise
Hazir fastboot da iken otomatik twrp yükleme metodu ile twrp yükle
Sonrasında istediğini kur.