- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- s3 mini
- Konular
- 42
hocam olmadı bende herşeyi yaptım yeşil tik değil
sürümüm 10.3.6
sürümüm 10.3.6
MIUI 10'da bu işlem iset yaramıyor, bu yöntemi deneyin. Cihazınız Rootlu olmalı, Root Browser tarzı uygulama ile System/Build Prop dosyasını açın, ve altta 0 yazan kısmı Hal3Enabled 1 yapın. Kaydedin ve cihazı yeniden başlatın. O zaman olucak.hocam olmadı bende herşeyi yaptım yeşil tik değil
sürümüm 10.3.6
Kardeşim bu yöntemle de olmadıMIUI 10'da bu işlem iset yaramıyor, bu yöntemi deneyin. Cihazınız Rootlu olmalı, Root Browser tarzı uygulama ile System/Build Prop dosyasını açın, ve altta 0 yazan kısmı Hal3Enabled 1 yapın. Kaydedin ve cihazı yeniden başlatın. O zaman olucak.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
0 yazan yeri 1 yaptınız olmadı öyle mi?Kardeşim bu yöntemle de olmadı
Merhaba, Gcam kurmak için Bootloader kilidi açık ve Cihazınız Rootlu olması gereklidir. Bootloader ve Root işlemi cihazı Garanti dışı bırakır. Tekrar global Rom yükleyerek ve Bootloader kilitleyerek Garanti içi yapabilirsiniz cihazı.Merhaba,
MIUI 10.3.6.0, ANDOID 9 PKQ1.18...
Bu sistemde olanlar note 6 pro lar için garanti dışına çıkmayacak ggcam var mı, denk geldiniz mi, garanti dışına çıkmasa bile herhangi bir problem olur mu,
teşekkürler
Yani bootloader açıp kitlersek garanti firması anlamıyor bu durumu? Hatta root da yapıp eski rootu yüklersek yine anlamıyorlar?Merhaba, Gcam kurmak için Bootloader kilidi açık ve Cihazınız Rootlu olması gereklidir. Bootloader ve Root işlemi cihazı Garanti dışı bırakır. Tekrar global Rom yükleyerek ve Bootloader kilitleyerek Garanti içi yapabilirsiniz cihazı.