- Adım
- taner
- Cihazım
- Poco f5 pro
- Meslek
- Yönetici
- Konular
- 28
Teşekkür ederim. Peki changelog bilgisine nasıl ulaşabilirim?
Teşekkür ederim. Peki changelog bilgisine nasıl ulaşabilirim?
Miui V10_10.0.4.0 Romu Redmi Note 6 Pro'nun İlk MIUI 10'a geçiş romu, Yani tüm MIUI 10 özelliklerini barındırıyor içinde, yani bu linkteki Xiaomi.Eu V10_10.0.4.0 Romu ise bu telin Orijinal MIUI 10 romu alınıp içine kendi özelliklerini de ekler ve sunar.Teşekkür ederim. Peki changelog bilgisine nasıl ulaşabilirim?
Açtığınız twrp'de .Zip şeklindeki Pitchblack recoveryi intall yapın.yani yukleyin. Twrp kalıcı olarak yüklenecek.İşlem aşamalarınızı takip ettim (tulip modded yükledim, boot recovery.img komutuyla recovery açıldı ama encrypted hatası verdi ve şifre istedi, CANCEL seçip dili ingilizce yapıp, microsd kartı mount edip, sd karttan pitchblack recovery.img yükledim), ama telefon yeniden başlayınca orjinal recovery e dönmüş.
Nerede hata yapıyorum?
Teşekkür ederim. Şimdi kalıcı oldu.Açtığınız twrp'de .Zip şeklindeki Pitchblack recoveryi intall yapın.yani yukleyin. Twrp kalıcı olarak yüklenecek.
Bir daha gösterme deyin, her açılışta göstermez.. camera 2 API nasıl bir hata verdi.Teşekkür ederim. Şimdi kalıcı oldu.
Fakat her recovery açılışında şifre soruyor ve camera2api install yapmaya çalıştığımda hata verdi.
Bir daha gösterme seçeneği yok, Mount - Decrypt Data çıkıyor ve "Enter Password" yazıyor. CANCEL ve "Select Language" seçenekleri var. CANCEL tıklayınca "Keep System Read Only?" diye soruyor, alttaki çubuğu kaydırıp geçiyorum.Bir daha gösterme deyin, her açılışta göstermez.. camera 2 API nasıl bir hata verdi.
O ekran geldiğinde, dili Türkçe yap, üstte bu ekranı açılış sırasında tekrar gostermeyi isaretle ve cancel tıkla, dahili hafızayıBir daha gösterme seçeneği yok, Mount - Decrypt Data çıkıyor ve "Enter Password" yazıyor. CANCEL ve "Select Language" seçenekleri var. CANCEL tıklayınca "Keep System Read Only?" diye soruyor, alttaki çubuğu kaydırıp geçiyorum.
Pitchblack içindeki Additional/tools bölümünden "Camera2Api enabler" install dedim, "Unable to mount storage" diyor...
Hayır sorun çıkmaz anlatım konuları açtık Bakabilirsiniz.merhabalar. ben de twrp ile aranıza katılmak istiyorum. şu an global 1.0.5.0'dayım. pitch black yükleyip, üstüne eu haftalık atsam sorun çıkar mı herhangi bir?