- Adım
- Kayhan
- Cihazım
- REDMİ K40 GMİNG
- Meslek
- GKK Sorumlusu
- Konular
- 34
An itibari ile aranıza PITCH BLACK ile hoş geldim diyorum. ohhhhhhhhhhhhhh beeeeee.
Hadi gözünüz aydın, gelsin EU Rom artık, sıkılmışsınızdır siz şimdi orijinal romdanAn itibari ile aranıza PITCH BLACK ile hoş geldim diyorum. ohhhhhhhhhhhhhh beeeeee.
Sağolun hocam çok teşekkür ederim, valla eu yu özlemişim yaHadi gözünüz aydın, gelsin EU Rom artık, sıkılmışsınızdır siz şimdi orijinal romdan
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Eu stable şu anda mevcut mu? Eu betada ufak tefek sıkıntılar var sanırımSağolun hocam çok teşekkür ederim, valla eu yu özlemişim ya
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rom - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi.Eu MIUI v10 V10.0.4.0 OEKMIFH StableEu stable şu anda mevcut mu? Eu betada ufak tefek sıkıntılar var sanırım
twrp yüklü. dm verity dosyası indirdim. zipi install yaptım. tekrar twrp yi başlattım ama yine aynı şifre isteyen ekran çıktı. twrp yi açtım. bağla deyip depolama seç dediğimde dahili depolama secilmiyor. nasıl yapabilirim acabaHocam internal strogeyi göstermek için, dm verity dosyasını yükleyip, telefonu yeniden baslatacaksınız, sonra tekrar twrp'yi açıp internal strogeyi bağla(mount) deyip gösterebilirsiniz
Wipe kısmından , Format data deyip, teli yeniden başlatıp twrp'yi moda girip bir daha denermisiniz. Gözükmesi lazımtwrp yüklü. dm verity dosyası indirdim. zipi install yaptım. tekrar twrp yi başlattım ama yine aynı şifre isteyen ekran çıktı. twrp yi açtım. bağla deyip depolama seç dediğimde dahili depolama secilmiyor. nasıl yapabilirim acaba
format data deyince veriler siliniyormuWipe kısmından , Format data deyip, teli yeniden başlatıp twrp'yi moda girip bir daha denermisiniz. Gözükmesi lazım
Evet siliniyor yedeginizi alınformat data diyince verilerim siliniyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
format data deyince veriler siliniyormu
teşekkurlerEvet siliniyor yedeginizi alın