Rehber Xiaomi Redmi Note 5 AntiRollback HardBrick Çözümü !

orhanxx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yyyy
Cihazım
xioami
Konular
0
Allah senden bin kere razı olsun. Sayende öldü dediğim telefonu kurtardım. MEE7s

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
Bilgi ve ilginize teşekkür ederim
Rom ları karıştırırken ben anti roollback düştüm dün akşam verdiğiniz bilgi ile sorunu çözdüm bir iki tavsiyem olacak kesinlikle win7 İngilizce yapsaniz da 30- 40 denememde bir yerde takiliyor önce win10 İngilizce yapdim Baybass linkinde indirdiğim miflash acdim mı dosyasını sildim driveri basarak driverlerin kurmasını bekledim note 5 2 parça zip dosyasını zip7 ile acdim PC takdigimda
com xxx görünce flashladim eğer harfler çıksa idi edl moduna almam gerekli com la başlayınca saten edl modunda oluyor benimde cihazın
note 5 cin versiyonu MIUI 10 kararlı güncelleme gelmiş guncelledim şuan stabil kullanmaya başladım
sorunuz olursa yazın cevap yazarım forum ve konuyu açanlara TEŞEKKÜR EDERİM

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Bilgi ve ilginize teşekkür ederim
Rom ları karıştırırken ben anti roollback düştüm dün akşam verdiğiniz bilgi ile sorunu çözdüm bir iki tavsiyem olacak kesinlikle win7 İngilizce yapsaniz da 30- 40 denememde bir yerde takiliyor önce win10 İngilizce yapdim Baybass linkinde indirdiğim miflash acdim mı dosyasını sildim driveri basarak driverlerin kurmasını bekledim note 5 2 parça zip dosyasını zip7 ile acdim PC takdigimda
com xxx görünce flashladim eğer harfler çıksa idi edl moduna almam gerekli com la başlayınca saten edl modunda oluyor benimde cihazın
note 5 cin versiyonu MIUI 10 kararlı güncelleme gelmiş guncelledim şuan stabil kullanmaya başladım
sorunuz olursa yazın cevap yazarım forum ve konuyu açanlara TEŞEKKÜR EDERİM

Hallettiğinize sevindim hocam güle güle kullanın.

skirac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şaban
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
1
vallahı kafayı yıcem. cannot receıve hello packet dıyor ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

z01 dosyasını ındırıyoruz da ne ıse yarıyor anlamadım ben. cıhaz edl modda ben pcde beklıyoruz suan :D

hata mesajı için yabancı forumda şöyle yazmışlar
"Anyway when you have hello packet error you just need to hold power button for 10-15 seconds and try it again. Or unplug it and hold power button for 10 seconds, release and reconnect"
Bende de aynı hatayı verdi ve bu şekilde yaparak hallettim. yani güç tuşuna 10-16 sn basılı tut. olmazsa kabloyu çıkar . güç tuşuna 10 sn. bas, kabloyu tekrar tak.

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Okul yoğunluğu nedeniyle teamviewer üzerinden destek verilememektedir.

DreDroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
31
Ya delirecem sürekli storsec.mbn de takılı kalıyor. Dili de ingilizce yaptım. PC yi defalarca kez yeniden başlatıp denedim hep aynı. Çözümü bilen var mı?

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Ya delirecem sürekli storsec.mbn de takılı kalıyor. Dili de ingilizce yaptım. PC yi defalarca kez yeniden başlatıp denedim hep aynı. Çözümü bilen var mı?
Bende aynı sorunu yaşıyordum. Bilgisayarinda Windows 10 kurulu olsun ve İngilizce yap dili. O zaman çözüldü benim.

DreDroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
31
Bende aynı sorunu yaşıyordum. Bilgisayarinda Windows 10 kurulu olsun ve İngilizce yap dili. O zaman çözüldü benim.
Windows 10 ve İngilizce ama yine aynı yerde kalıyor. Herkeste farklı olması da çok ilginç.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Windows 10 ve İngilizce ama yine aynı yerde kalıyor. Herkeste farklı olması da çok ilginç.
Cihazın çin model mi global model mi. Çin model ise son sürüm Çin fastboot romu indirip dene, global ise global romu indirip dene.

Üst Alt