Bilgi ve ilginize teşekkür ederim
Rom ları karıştırırken ben anti roollback düştüm dün akşam verdiğiniz bilgi ile sorunu çözdüm bir iki tavsiyem olacak kesinlikle win7 İngilizce yapsaniz da 30- 40 denememde bir yerde takiliyor önce win10 İngilizce yapdim Baybass linkinde indirdiğim miflash acdim mı dosyasını sildim driveri basarak driverlerin kurmasını bekledim note 5 2 parça zip dosyasını zip7 ile acdim PC takdigimda
com xxx görünce flashladim eğer harfler çıksa idi edl moduna almam gerekli com la başlayınca saten edl modunda oluyor benimde cihazın
note 5 cin versiyonu MIUI 10 kararlı güncelleme gelmiş guncelledim şuan stabil kullanmaya başladım
sorunuz olursa yazın cevap yazarım forum ve konuyu açanlara TEŞEKKÜR EDERİM
vallahı kafayı yıcem. cannot receıve hello packet dıyor ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
z01 dosyasını ındırıyoruz da ne ıse yarıyor anlamadım ben. cıhaz edl modda ben pcde beklıyoruz suan
Bende aynı sorunu yaşıyordum. Bilgisayarinda Windows 10 kurulu olsun ve İngilizce yap dili. O zaman çözüldü benim.Ya delirecem sürekli storsec.mbn de takılı kalıyor. Dili de ingilizce yaptım. PC yi defalarca kez yeniden başlatıp denedim hep aynı. Çözümü bilen var mı?
Windows 10 ve İngilizce ama yine aynı yerde kalıyor. Herkeste farklı olması da çok ilginç.Bende aynı sorunu yaşıyordum. Bilgisayarinda Windows 10 kurulu olsun ve İngilizce yap dili. O zaman çözüldü benim.
Cihazın çin model mi global model mi. Çin model ise son sürüm Çin fastboot romu indirip dene, global ise global romu indirip dene.Windows 10 ve İngilizce ama yine aynı yerde kalıyor. Herkeste farklı olması da çok ilginç.