Ürünler gelmediği için net fiyat belirtmem doğru olmayacağını düşündüğüm için fiyat belirtmedim. Urun geldiğinde fiyat artabilir de dusebilirde bu sefer mahcup duruma düşmek istemem.Fiyatları açık bir şekilde konuda belirtin lütfen.
Üst mesajda belirttiğiniz pm de fiyatı söylediğinizi ama konuda belirtmediğinizi düşündüm. Sorun yok şuanlık ürünler geldiğinde zaten konuyu güncellersiniz o zaman. İyi akşamlar.Ürünler gelmediği için net fiyat belirtmem doğru olmayacağını düşündüğüm için fiyat belirtmedim. Urun geldiğinde fiyat artabilir de dusebilirde bu sefer mahcup duruma düşmek istemem.
Soranlara ozelden tahmini fiyatlar hakkında bilgi vermeye çalışıyorum. Eğer bu durum sıkıntı olacaksa ilanı tekrar değerlendirmeye alabilirim.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim size deÜst mesajda belirttiğiniz pm de fiyatı söylediğinizi ama konuda belirtmediğinizi düşündüm. Sorun yok şuanlık ürünler geldiğinde zaten konuyu güncellersiniz o zaman. İyi akşamlar.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Cihazlar satıldı
Ağustos 2. Hafta yeni cihazlar gelecek.
Xiaomi Note 3 pro 3 /32 siyah, beyaz ve gold
Beyaz renk ugurbagci ya rezerve edilmiştir.
Mı Max 64 GB silver white
Ağustos 3. Hafta
Xiaomi Note 3 pro lar
Mı Max 32 gb ve 64 gb gelecek
Cihazlar ne yazık ki daha elime ulaşmadı olmayan ürünlerin fiyatlarını buraya yazmam doğru olmayacağını düşündüğüm için yazmıyorumfiyatları ne olacak cihazların hocam. allah aşkına özelden yazarım deme diğerleri gibi neyse fiyatları yazın şuraya adam akıllı
Bu hafta sonuna kadar elimde olacak. Bu cihazlar haricinde de cihazlar gelecek. Bunların gelmesini beklerken diğer ürünlerde geliyor.cıhazlar ne zaman elnızde olur