Soru Xiaomi Redmi Note 4x Batarya Sorunu

agitsonkurt

Dolandırıcıdır Güvenmeyiniz
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agit sonkurt
Cihazım
Redmi Note4x
Konular
34
Merhaba arkadaşlar cihazımın bataryası gitmiş galiba şarj yüzdesi birden düşüyor ve çabuk bitiyor neyseki cihaz delta servis tarafından garantili ürünün bataryası değiştirilir değilmi herhangi bir problem çıkmaz değilmi değişim ortalama kaç gün sürer daha önce işlem yaptıran arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
cihaz rootlu ve bootloader kilidi açık root u temizlemem yeterlimi yoksa bootloader kapatmamda gerekirmi

Son düzenleme:

agitsonkurt

Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agit sonkurt
Cihazım
Redmi Note4x
Konular
34
Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
cevaplar için teşekürler sizce interneten batarya alıp kendimi takmalıyım yoksa göndermelimiyim ikisi arasındaki ücret farkı çok fazla olurmu

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
cevaplar için teşekürler sizce interneten batarya alıp kendimi takmalıyım yoksa göndermelimiyim ikisi arasındaki ücret farkı çok fazla olurmu
Ben 50 liraya batarya almıştım ve üzerinden çıkan kadar performans vermişti yani orijinal sıfır gibi olmamıştı, belki servis daha kaliteli batarya kulkanıyordur bilemiyorum.

Fiyatı ve süreci servisi arayarak öğrenebilirsin.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
garanti servisi ne kadara yapar peki çok bayağı bir ücret isteyecek ise kendim yapacağım
Elinden bu tarz işler geliyorsa kendin yap derim, gelmiyorsa iyi bir telefoncuya yaptırmakta fayda var. Servis en son seçenek bana göre.

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
garanti servisi ne kadara yapar peki çok bayağı bir ücret isteyecek ise kendim yapacağım
Bu fiyattan aşağı yapmayacağı kesin fakat 1 hafta 10 gün cihazı serviste yatırmak bana mantıklı gelmiyor.Yukarıdaki siteden kendimde birçok kez alışveriş yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.

Oyla:

agitsonkurt

Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agit sonkurt
Cihazım
Redmi Note4x
Konular
34
peki hocam teşekürler

Oyla:

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
peki hocam teşekürler
Bataryadan ücret almazlar hocam, telefondan telefona değişiyor mu bilmiyorum ama arkadaşımın lg telefonu geçen ay batarya hızlı bitiyor diye delta garantiye yolladı, ücret alınmadan yeni batarya takıp geri gönderdiler.

Oyla:

agitsonkurt

Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agit sonkurt
Cihazım
Redmi Note4x
Konular
34
Bataryadan ücret almazlar hocam, telefondan telefona değişiyor mu bilmiyorum ama arkadaşımın lg telefonu geçen ay batarya hızlı bitiyor diye delta garantiye yolladı, ücret alınmadan yeni batarya takıp geri gönderdiler.
neden daha önce söylemediniz arkadaşların lafına güvendik bataryayı değiştirdik garanti dışı kaldı :(

Oyla:
Üst Alt