Yardım xiaomi redmi note 4 rom atamıyorum

xclark

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adem
Cihazım
redmi note 4
Konular
4
telefona rom atmak ısterken yıne elımıze yuzumuze bulastırdık, acaba eu rom nerden nasıl yuklerım yardımcı olurmusunuz dunden berı 3 4 tane ındırdım olmuyor sabahtan berı farklı konularda dolasıp duruyorum kurtarın beni :) bı zduzelteyım tovbe bır daha :)

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250

Linkteki TWRP sürümünü indirin TWRP de yükle seçeneği içerisinde imaj yükle kısmını seçin indirdiğiniz dosyayı seçin yükleyin ana menüye dönün yeniden başlat menüsünde recovery diyip TWRP yi yeniden başlatın.

Sonra wipe ları yaparak tekrar romu yükleyin.

Oyla:

xclark

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adem
Cihazım
redmi note 4
Konular
4
Linkteki TWRP sürümünü indirin TWRP de yükle seçeneği içerisinde imaj yükle kısmını seçin indirdiğiniz dosyayı seçin yükleyin ana menüye dönün yeniden başlat menüsünde recovery diyip TWRP yi yeniden başlatın.

hemen denıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

soyle bır sorun olusmus telefondakı romlar sılınmıs rom atamıyorum reıs bellege gerı yuklemede sılınmıs twrpdekı nasıl atıcam romu dahılı bellege suan :(

Son düzenleme:
Oyla:

bortecine81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tuncay
Cihazım
note4x
Konular
17
hemen denıyorum

soyle bır sorun olusmus telefondakı romlar sılınmıs rom atamıyorum reıs bellege gerı yuklemede sılınmıs twrpdekı nasıl atıcam romu dahılı bellege suan :(
Twrp yüklü olduğu için bilgisayara bağlayınca görür telefonu,ayrıca sd kartada atabilirsin

Twrp yüklü olduğu için bilgisayara bağlayınca görür telefonu,ayrıca sd kartada atabilirsin
Kardeş telefon numaranı at,telefonda halledelim, anlaşılan pek rom atmadın sen

Oyla:
Üst Alt