Haber Xiaomi Redmi Note 13 Pro ve Note 13 Pro Plus'un Avrupa fiyatı sızdırıldı

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir


Çin'deki ilk çıkışlarının ardından, Xiaomi'nin Redmi Note 13 serisi Çin dışında. Birden fazla Redmi Note 13 serisi model yakın zamanda EEC, NBTC, SDPPI, FCC gibi sertifika sitelerinde ortaya çıktı ve yakında piyasaya sürüleceklerini doğruladı.

Xiaomi henüz küresel lansmanı resmi olarak duyurmamış olsa da, Redmi Note 13 Pro ve Pro + modelleri hakkında özel bilgilerimiz var. İle ilgili ayrıntılar elde ettik Avrupa fiyatlandırması, depolama seçenekleri, ve renk seçenekleri Avrupa lansmanlarının önünde.

Redmi Note 13 Pro Serisi Fiyatı:​

Kaynaklarımıza göre Redmi Note 13 Pro ve Redmi Note 13 Pro + aynı sahnede başlayacak. Bu cihazlar Siyah, Mavi, ve Beyaz renk seçenekleri. Her iki telefon da 12 GB RAM ve 512 GB depolama.

Xiaomi'nin Redmi Note 12 Pro ve Note 12 Pro + ile gözlemlendiği gibi telefonla tek bir depolama seçeneği başlattığı bilinmektedir. Bununla birlikte, gelecekte birden fazla depolama varyantının sunulacağı öngörülmektedir.

Redmi Note 13 Pro 5G fiyatlandırılacak 450 EUR, süre Redmi Note 13 Pro + 5G fiyatlandırılacak 500 EUR. Bu fiyatların farklı ülkelerdeki yerel KDV oranlarına bağlı olarak biraz değişebileceğini belirtmek gerekir.

Kaynak:
 
Son düzenleme:
Üst Alt