Yardım Xiaomi Redmi Note 11S İMEİ atılmış cihaz format sonrası açılmıyor

Mr.Faruk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
2
Eğer eminseniz ve imei gitmemiş ise fastboot sorununu çözüp stock rom atabilirsiniz. mi flash tool ile değil de adb&fastboot kullanarak rom atmayı deneyin. Forumda adb& fastboot için açılmış konular vardır araştırın eğer yoksa Google dan nasıl yapacağınıza dair rehber bulabilirsiniz. Anlatması ilk kez yapan birisi için biraz uzun sürer o yüzden rehber bulmanız iyi olur. Eğer halledemezseniz yarın uzaktan bağlantı ile yardımcı olurum.
Onları denedim ama cmd kısmında fastboot devices yazınca hiç bir şey yazmadı. Yarın uzaktan bağlantı ile yapabilirsek sevinirim. Bugün 2 saat falan araştırdım ama başarılı olamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En son foruma yazmayı denedim işte.

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
23
Onları denedim ama cmd kısmında fastboot devices yazınca hiç bir şey yazmadı. Yarın uzaktan bağlantı ile yapabilirsek sevinirim. Bugün 2 saat falan araştırdım ama başarılı olamadım.
Tamamdır müsait olduğum bir zamanda özel mesaj atarım. Ek olarak her ihtimale karşın kullandığınız kabloyu başka bir cihazda deneyin. Bilgisayar ile cihaz arasında dosya alışverişi yapıp yapamadığınıza bakın. MTP sürücülerinin ekli olduğundan emin olun.

Mr.Faruk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
2
Tamamdır müsait olduğum bir zamanda özel mesaj atarım. Ek olarak her ihtimale karşın kullandığınız kabloyu başka bir cihazda deneyin. Bilgisayar ile cihaz arasında dosya alışverişi yapıp yapamadığınıza bakın. MTP sürücülerinin ekli olduğundan emin olun.
Tamamdır yarın işten 20.00 gibi dönerim. Kabloda sorun olduğunu sanmıyorum daha önceden telefondan bilgisayara fotoğraf video vs. atmıştım bir daha denerim. MTP sürücülerinede bakayım sağolun hocam.(rom hariç bütün herşeyi geri sildim bir kaç farklı forumdan teker teker denedim çok fazla dosya karışıklığı oldu en baştan temiz şekilde denemek için sildim) gerekenleri yazarsanız hepsini gelince indireyim hazır olsun.

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
23
Tamamdır yarın işten 20.00 gibi dönerim. Kabloda sorun olduğunu sanmıyorum daha önceden telefondan bilgisayara fotoğraf video vs. atmıştım bir daha denerim. MTP sürücülerinede bakayım sağolun hocam.(rom hariç bütün herşeyi geri sildim bir kaç farklı forumdan teker teker denedim çok fazla dosya karışıklığı oldu en baştan temiz şekilde denemek için sildim) gerekenleri yazarsanız hepsini gelince indireyim hazır olsun.
Alttaki siteden global bir rom indirin. Hangi romun stabil olduğunu bilmiyorum o yüzden size kalmış. Ya da eğer biliyorsanız son kullandığınız romun kendisini de indirebilirsiniz. Fastboot modu olan için indirin. Bu şimdilik yeterli.

Mr.Faruk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
2
Alttaki siteden global bir rom indirin. Hangi romun stabil olduğunu bilmiyorum o yüzden size kalmış. Ya da eğer biliyorsanız son kullandığınız romun kendisini de indirebilirsiniz. Fastboot modu olan için indirin. Bu şimdilik yeterli.
Tamamdır iyi akşamlar.

ismailc.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
mi 13t pro
Meslek
elektrik teknikeri
Konular
1
arkadaşlar merhaba konu ile alakası varmı bilmiyorum ama acil yardıma ihtiyacım var akşam saatlerinde sarj bitti yetişmedim kapandı sonrasında evde şarj taktıgımda cihaz açıldı fakat hyperos yazısından ileri gitmedi cihaz drenç kayıtlı hyperos 2 güncellemesini almış bulundu nasıl çözerim acil yardımlarınızı talep eder iyi çalışmalar dilerim

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
23
arkadaşlar merhaba konu ile alakası varmı bilmiyorum ama acil yardıma ihtiyacım var akşam saatlerinde sarj bitti yetişmedim kapandı sonrasında evde şarj taktıgımda cihaz açıldı fakat hyperos yazısından ileri gitmedi cihaz drenç kayıtlı hyperos 2 güncellemesini almış bulundu nasıl çözerim acil yardımlarınızı talep eder iyi çalışmalar dilerim
forum olarak bu konuyu açın

Üst Alt