Yardım Xiaomi Redmi Note 11S İMEİ atılmış cihaz format sonrası açılmıyor

Mr.Faruk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
2
Hocalarım başlıkta belirttiğim gibi (İMEİ atılmış) cihazım açılmıyor. Rom atmak gerekiyormuş galiba biraz denedim fakat başaramadım. FastBoot modunda telefon bilgisayarda gözükmüyor yada miflash da timeout yiyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Note 13 Pro 5G
Meslek
öğrenci
Konular
30
Cihazı açarken "açık kilit" işareti var mi yok mu ona bakın. Eğer işaret açıksa bilgisayardaki fastboot sürücülerini doğru yüklediğinizden emin olun ve sağlam kaliteli usb 2.0 kablo kullanın. Ek olarak cihazı kurtarma modunda açın eğer menü de altta kırmızı bir yazı varsa imei silindiği için açılmıyordur.

Mr.Faruk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
2
Cihazı açarken "açık kilit" işareti var mi yok mu ona bakın. Eğer işaret açıksa bilgisayardaki fastboot sürücülerini doğru yüklediğinizden emin olun ve sağlam kaliteli usb 2.0 kablo kullanın. Ek olarak cihazı kurtarma modunda açın eğer menü de altta kırmızı bir yazı varsa imei silindiği için açılmıyordur.
Açık kilit işareti var ve orjinal kablosu ile bilgisayarımın 3.2 portundan denedim. Kurtarma modunda nasıl açılıyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Note 11s lerde sıfırlamada imei gidiyor. İmei atılması lazım. Sonrasında açılacaktır.
Benim attığım rom atma denemelerimde silinmemiştir demi romu. Birde imei atmadan açmanın yolu var mı? Yada kendim imei atabilir miyim?

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Note 13 Pro 5G
Meslek
öğrenci
Konular
30
Açık kilit işareti var ve orjinal kablosu ile bilgisayarımın 3.2 portundan denedim. Kurtarma modunda nasıl açılıyor hocam.
açma tuşu + ses açma tuşuna basılı tutun yeniden başlatılıp ekran geldiğinde elinizi açma tuşundan çekin recovery ekranı gelene kadar parmağınız ses açma tuşunda kalsın. Ek olarak 2.0 portunu kullanın.

H.kadioglu29

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Note 11s imei atılmış cihaz ise rom yükleme, sıfırlama işlemi yapmamanız gerekiyordu. Cihazın açılmaması zaten tamda bunun olduğunu gösteriyor. Kendi imkanlarınızla imei atabileceğinizi sanmıyorum. Ücretli uygulamanız olması gerekiyor.

Mr.Faruk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
2
açma tuşu + ses açma tuşuna basılı tutun yeniden başlatılıp ekran geldiğinde elinizi açma tuşundan çekin recovery ekranı gelene kadar parmağınız ses açma tuşunda kalsın. Ek olarak 2.0 portunu kullanın.
Recovery moduna girdim burdan ne yapmalıyım reboot wipe data connect with MIAssistant safe mode var

Note 11s imei atılmış cihaz ise rom yükleme, sıfırlama işlemi yapmamanız gerekiyordu. Cihazın açılmaması zaten tamda bunun olduğunu gösteriyor. Kendi imkanlarınızla imei atabileceğinizi sanmıyorum. Ücretli uygulamanız olması gerekiyor.
Anladım sağolun hocam

Mr.Faruk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
2

Ekli dosyalar

• 1738875494554470483529831207039.jpg
    1738875494554470483529831207039.jpg
    1.000,1 KB · Görüntüleme: 3

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Note 13 Pro 5G
Meslek
öğrenci
Konular
30
Eğer eminseniz ve imei gitmemiş ise fastboot sorununu çözüp stock rom atabilirsiniz. mi flash tool ile değil de adb&fastboot kullanarak rom atmayı deneyin. Forumda adb& fastboot için açılmış konular vardır araştırın eğer yoksa Google dan nasıl yapacağınıza dair rehber bulabilirsiniz. Anlatması ilk kez yapan birisi için biraz uzun sürer o yüzden rehber bulmanız iyi olur. Eğer halledemezseniz yarın uzaktan bağlantı ile yardımcı olurum.

Üst Alt