- Adım
- Salih
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 6
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui 14
- Telefon Modeli
- Xiaomi
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Şu anda Xiaomi Redmi Note 8 kullanıyorum. Telefonu değiştirmek istiyorum. Uzun araştırmalar sonucu 10 pro almaya karar verdim. Herhangi bir kronik problemi varmıdır? Sarı sitede 4500 e falan görüyorum, telefoncularda ise 6000 e faturalı kutulu şarj aletli satıyorlar. Yurtdışı alsam imei atabilirmiyim, sıfırlayınca gidermi ve duyduğuma göre imei atınca kamerası sararıyormuş. Çok uygulama yükleyen birisiyim arayüz ve oyunlarda kasma yaşarmıyım ? Eğer alınır derseniz daha ne kadar güncelleme alır?
Edit: Biraz daha araştırdığımda ekran yeşil oldu, 120hz kullanırken ekranda titreme oluyor, dokunmatik algılamıyor vs. gibi yazılar okumaya başladım bunun gibi problemler yaşarmıyım?
Eğer yaşama ihtimalim 2.el olarak 5bin tl fiyat bandında veya daha düşüğe hangi iyi telefonu alabilirim?
Edit: Biraz daha araştırdığımda ekran yeşil oldu, 120hz kullanırken ekranda titreme oluyor, dokunmatik algılamıyor vs. gibi yazılar okumaya başladım bunun gibi problemler yaşarmıyım?
Eğer yaşama ihtimalim 2.el olarak 5bin tl fiyat bandında veya daha düşüğe hangi iyi telefonu alabilirim?