Karalı 8.2.10
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Geliştirici 7.7.13
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stok romu mi Flash ile kurmanızı tavsiye ederim.Merak etmeyin çöp olmaz illaki bir çözüm yolu vardır.Beyler EPIC ROM yukludyu cihazda stok rom atıp temiz kurulum yapıyım derken cihaz çöp oldu ,,
Ne var yok driverları yükledim fakat flashlarken success yazısı bnde gelmek bilmio maalesef,
Sürekli flashlıyor gözüküyot ama cihaz tepki vermiyor ...
Yardımcı olursanız sevinirim ...
Stok romu mi Flash ile kurmanızı tavsiye ederim.Merak etmeyin çöp olmaz illaki bir çözüm yolu vardır.
Hocam mi flash ın son versiyon olduğuna emin olun,eğer son versiyonsa mi flası kaldırıp tekrar kurarak öyle deneyin.Birde kuruluma başlamadan alt tarafta format all seçili olsun.Denedim hocamda dedigim gibi sonu gelmıyo flashlamanın
[doublepost=1515666959,1515626902][/doublepost]Bu telefonu nasıl açarız yahu ...
mi flash ile flashlıyorum ama durmak bılmıo ne bıttı yazısı var ne biteceği driverlarda kurulu ama neyi yanlış yapıyotum
Hocam mi flash ın son versiyon olduğuna emin olun,eğer son versiyonsa mi flası kaldırıp tekrar kurarak öyle deneyin.Birde kuruluma başlamadan alt tarafta format all seçili olsun.
Hocam muhtemelen sürücülerden kaynaklı bir sıkıntı.Önerim twrp ile farklı bir romu flaslamanız.Dediğin gibi de denedim olmadım ı olmuyor bazen ,, öyle bi durum mu nedir
Hocam muhtemelen sürücülerden kaynaklı bir sıkıntı.Önerim twrp ile farklı bir romu flaslamanız.
Hocam muhtemelen sürücülerden kaynaklı bir sıkıntı.Önerim twrp ile farklı bir romu flaslamanız.