- Adım
- mehmet
- Cihazım
- note3pro
- Konular
- 53
botloaderı açmadan fastboot calışmıyordu eskiden. o yuzden edl mod vardı şuan fastboot botloader açılmadan calışıyormuki??
Merhaba hocam global stabil yada geliştirici sürüm hangisini istiyorsan twrp recovery ile fleşleyin ardından lazyflacher dosyasını fleşleyin ve reboot edin romunuz çiçek gibi açılacaktır...Merhaba arkadaşlar
Redmi note 4 snapdragon cihaza aosp rom kurmuştum ( aosp kurarken CM Bootloader kurmuştum) sonrasında tekrar yedekten stok kurmaya çalıştım ama hem rom reset attı hem de sim kartı görmedi ben de yine aosp kullanmaya devam ettim. Bu rehberi takip ederek snapdragon Global kararlı sürümü kurabilir miyim?
Karalı 8.2.10Hocam kararlı sürümün twrp sürüm linkini bulamadım biliyor musunuz? Eu geliştirici rom var ama global kararlı yok bende
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın Escobar1945 Üstadım beni lütfen bağışlayın....daha önce de Sizin muhtelif paylaşımlarınızı okudum ve hep bu lazy den bahsediyorsunuz....Konuya tamamen Fransız olmam sebebiyle, neden fleşleme sonrası buna ihtiyaç duyuluyor ve bu sadece Sizin Cihazlara has bir uygulama mı? Teşekkür ederimMerhaba hocam global stabil yada geliştirici sürüm hangisini istiyorsan twrp recovery ile fleşleyin ardından lazyflacher dosyasını fleşleyin ve reboot edin romunuz çiçek gibi açılacaktır...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lazyflacher zip dosyası, boot.img dosyasını yamalar; yani "dm-doğruluğunu" ve zorunlu şifrelemeyi devre dışı bırakır.Sayın Escobar1945 Üstadım beni lütfen bağışlayın....daha önce de Sizin muhtelif paylaşımlarınızı okudum ve hep bu lazy den bahsediyorsunuz....Konuya tamamen Fransız olmam sebebiyle, neden fleşleme sonrası buna ihtiyaç duyuluyor ve bu sadece Sizin Cihazlara has bir uygulama mı? Teşekkür ederim