Soru Xiaomi Redmi 9C (yurtdışıdan aldım)

zydrx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Redmi 9c
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.13.0
Telefon Modeli
Redmi 9c
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar ben 9c telefonuma root atmak istiyorum ama bir sıkıntı var TWRP yükleyemiyorum , 9c için orangefox var onu indirdim telefonu fastboota aldım flash recovery yaptım , telefonun güç ve ses açma tusuna aynı anda basarak twrp ekranına girmeye calıstım ama olmadı beni tam siyah olmayan bir ekran karşıladı bunun yüzünden twrp girip root atamıyorum.Lütfen birisi yardım etsin.Bootloader kilidini falanda açtım

zydrx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Redmi 9c
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardım eden biri yok mu

Oyla:

martinhrtz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Martin
Cihazım
Red mi 8
Konular
6
Merhaba arkadaşlar ben 9c telefonuma root atmak istiyorum ama bir sıkıntı var TWRP yükleyemiyorum , 9c için orangefox var onu indirdim telefonu fastboota aldım flash recovery yaptım , telefonun güç ve ses açma tusuna aynı anda basarak twrp ekranına girmeye calıstım ama olmadı beni tam siyah olmayan bir ekran karşıladı bunun yüzünden twrp girip root atamıyorum.Lütfen birisi yardım etsin.Bootloader kilidini falanda açtım
YÖNETİM NOTU : Mesaj hatalı bilgi içermesi nedeniyle düzenlemiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

zydrx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Redmi 9c
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

martinhrtz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Martin
Cihazım
Red mi 8
Konular
6
anlamadım biraz daha basit anlatabilir misin çok bilgili değilim de
Diyorum ki o cihaza root atmaya çalışma cihazın işlemcisi mediatek olduğu için kapanma olasılığı yüksek o yüzden ücretli tool kullanılarak yapılması riski en az indirir

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Diyorum ki o cihaza root atmaya çalışma cihazın işlemcisi mediatek olduğu için kapanma olasılığı yüksek o yüzden ücretli tool kullanılarak yapılması riski en az indirir

TWRP yükleyerek mi brick edecek o cihazı? :D Tahmin edeyim ücretli tool için de "birilerine" yönlendirerek arkadaşa iyilik yapacaksınız değil mi? facepalm~~

Korkmayın hocam MTK cihaza hiç bir şey olmaz, olsa da basitçe ve ücretsiz bir şekilde çözersiniz. Sadece indirdiğiniz recovery dosyasında problem var, farklı bir recovery deneyin.

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Ne zamandır root işleri ile uğraşıyorum ilk kez mtk işlemcilerin twrp yüklerken brick olduğunu duydum.

Oyla:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
TWRP yükleyerek mi brick edecek o cihazı? :D Tahmin edeyim ücretli tool için de "birilerine" yönlendirerek arkadaşa iyilik yapacaksınız değil mi? facepalm~~

Korkmayın hocam MTK cihaza hiç bir şey olmaz, olsa da basitçe ve ücretsiz bir şekilde çözersiniz. Sadece indirdiğiniz recovery dosyasında problem var, farklı bir recovery deneyin.

Katiliyorum.

Oyla:
Üst Alt