Soru xiaomi redmi 5 plus soru

zRespoweR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
arkadaşlar xiaomi redmi 5 plus almak istiyorum fakat 3/32 ve 4/64 arasında çok fark varmıdır ve delta,kvk garanti hangisi daha iyidir

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
3/32 ile 4/64 arasında görüldüğü gibi iki kat bir hafıza farkı var. Ram olarak şuan için fark yok. İleride(2 yıl sonra falan) uygulamalar güncellenip ramdan fazla yemeye başlarsa o zaman fark eder :)

Xiaomi konusunda en iyi servis delta. Delta servisi tavsiye ederim :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

zRespoweR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3/32 ile 4/64 arasında görüldüğü gibi iki kat bir hafıza farkı var. Ram olarak şuan için fark yok. İleride(2 yıl sonra falan) uygulamalar güncellenip ramdan fazla yemeye başlarsa o zaman fark eder :)

Xiaomi konusunda en iyi servis delta. Delta servisi tavsiye ederim :)

teşekkür ederim hocam 3/32 alsam pişman olurmuyum ileride

Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
teşekkür ederim hocam 3/32 alsam pişman olurmuyum ileride
Çok fazla uygulama kullanmıyorsanız ileride sorun olmaz.
Şuan için zaten bir sorun yok :)
Yani büyütülecek bir sorun yok kısacası :)

Oyla:

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11
arkadaşlar xiaomi redmi 5 plus almak istiyorum fakat 3/32 ve 4/64 arasında çok fark varmıdır ve delta,kvk garanti hangisi daha iyidir

Ben redmi 5 plus 4/64 modelini kullanıyorum aradaki farkı verip bunu almanızı öneririm ;

Örneğin telefonda Chrome watsap ve oyun açık bide foto çekip attınız 3gb da oyuna dönerken oyunun yeniden açılmasını bekleyebilitorsunuz ram kalmadığı için telefon onu kapatıyor ama 4gb da arkada açık kalmaya devam ediyor ve direk oyuna geçebiliyorsunuz.

Bu Instagram face Chrome Messenger watsapp uygulamalarında 10 ar dakika gezindikten sonra en önceki kullandığınız uygulamaya geçerken de yaşanabilir.

Hafıza olarak da iki kat fazla olduğu için daha fazla uygulama foto ve müzik barındırabiliyorsunuz telefonun bünyesinde .

Fazladan 10 oyun 100 müzik 1000 fotograf gibi bir handikapa sahip oluyorsunuz .

Tabi sizin nasıl kullanıcağınıza göre değişir benim anlattığım gibi kullanmayı düşünüyorsanız 4gb modelini tercih edin derim.

Oyla:

zRespoweR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6

buradan alsam ithalatçı garantili diyor hangi garanti olduğunu nerden anlayabilirim

Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23

buradan alsam ithalatçı garantili diyor hangi garanti olduğunu nerden anlayabilirim
Satıcıya mesaj atarak :)

Oyla:

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11

Sipariş vermeden önce turuncu kutulu global versiyon olduğundan emin olmanız açısından satıcı ile mesajlaşabilirsiniz. Bende gitti gidiyordan aldım size linki paylaşıcaktım yanlız ürün kalkmış sanırım satıcının elindeki stok bitti.

Ben sipariş ve ürün teslim aldıktan sonraki yaşadığım olayları anlatayım benzer durumlarla karşılaşabilirsiniz

Ürün global yazıyordu ben özellikle acaba global rom tr demi atılmış yoksa global romlu olarak Çin'den mi gelmiş onu sordum, özellikle turuncu kutlu değilmi diye sordum ,şarj aleti Avrupa uyumlumu diye sordum , hepsinde evet cevabını alınca siparişi verdim.

Kargo 2 günde geldi açtım. Kasasında ekranında sagında solunda herhangi bir üretim hatası varmı onu kontrol ettim . Açıp arama yaptım hoparlörü mikrofonu ahizeyi kamerayı mobil ve wifi bağlantılarının düzgün çalışıp çalışmadığına baktım.

Sonrasında telefon günceleme, kayıt, uygulama yükleme derken akşam ettim .

Bu süreçte ön jelatin ve arkadaki yapıştırmayı bir kaç gün sökmemenizi öneririm .

Ertesi gün telefona imeiniz kayıtlı değil diye mesaj geldi hemen satıcı ile iletişime geçtim ve 3-4 güne kayıt edilir dendi ben de gitti gidiyordan satışı onaylamadım para karşı tarafa geçmesin nolur ne olmaz iade ederim yada değişim isterim problem çözülmezse diye . Dedikleri gibi 4. Günün şafağında satıcıdan mesaj geldi kayıt edilmiştir diye e devletten IMEI sorgulaması yapıp kayıtlı yazdığını gördükten sonra satış işlemini onayladım.

Şuan herhangi bir sorunla karşılaşmadan kullanmaya devam ediyorum.

Sizinde herhangi bir sorun ile karşılaşmanız dileğiyle . Şimdiden hayırlı olsun.

Oyla:

zRespoweR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
Sipariş vermeden önce turuncu kutulu global versiyon olduğundan emin olmanız açısından satıcı ile mesajlaşabilirsiniz. Bende gitti gidiyordan aldım size linki paylaşıcaktım yanlız ürün kalkmış sanırım satıcının elindeki stok bitti.

Ben sipariş ve ürün teslim aldıktan sonraki yaşadığım olayları anlatayım benzer durumlarla karşılaşabilirsiniz

Ürün global yazıyordu ben özellikle acaba global rom tr demi atılmış yoksa global romlu olarak Çin'den mi gelmiş onu sordum, özellikle turuncu kutlu değilmi diye sordum ,şarj aleti Avrupa uyumlumu diye sordum , hepsinde evet cevabını alınca siparişi verdim.

Kargo 2 günde geldi açtım. Kasasında ekranında sagında solunda herhangi bir üretim hatası varmı onu kontrol ettim . Açıp arama yaptım hoparlörü mikrofonu ahizeyi kamerayı mobil ve wifi bağlantılarının düzgün çalışıp çalışmadığına baktım.

Sonrasında telefon günceleme, kayıt, uygulama yükleme derken akşam ettim .

Bu süreçte ön jelatin ve arkadaki yapıştırmayı bir kaç gün sökmemenizi öneririm .

Ertesi gün telefona imeiniz kayıtlı değil diye mesaj geldi hemen satıcı ile iletişime geçtim ve 3-4 güne kayıt edilir dendi ben de gitti gidiyordan satışı onaylamadım para karşı tarafa geçmesin nolur ne olmaz iade ederim yada değişim isterim problem çözülmezse diye . Dedikleri gibi 4. Günün şafağında satıcıdan mesaj geldi kayıt edilmiştir diye e devletten IMEI sorgulaması yapıp kayıtlı yazdığını gördükten sonra satış işlemini onayladım.

Şuan herhangi bir sorunla karşılaşmadan kullanmaya devam ediyorum.

Sizinde herhangi bir sorun ile karşılaşmanız dileğiyle . Şimdiden hayırlı olsun.
teşekkür ederim bu arada bu ürün alınır mı şimdi bunu da düşünmeye başladım :)

Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
teşekkür ederim bu arada bu ürün alınır mı şimdi bunu da düşünmeye başladım :)
Sizin için kamera bataryadan önce geliyorsa tabi ki alınır :)

Oyla:
Üst Alt