Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
buradan alsam ithalatçı garantili diyor hangi garanti olduğunu nerden anlayabilirim
Sipariş vermeden önce turuncu kutulu global versiyon olduğundan emin olmanız açısından satıcı ile mesajlaşabilirsiniz. Bende gitti gidiyordan aldım size linki paylaşıcaktım yanlız ürün kalkmış sanırım satıcının elindeki stok bitti.
Ben sipariş ve ürün teslim aldıktan sonraki yaşadığım olayları anlatayım benzer durumlarla karşılaşabilirsiniz
Ürün global yazıyordu ben özellikle acaba global rom tr demi atılmış yoksa global romlu olarak Çin'den mi gelmiş onu sordum, özellikle turuncu kutlu değilmi diye sordum ,şarj aleti Avrupa uyumlumu diye sordum , hepsinde evet cevabını alınca siparişi verdim.
Kargo 2 günde geldi açtım. Kasasında ekranında sagında solunda herhangi bir üretim hatası varmı onu kontrol ettim . Açıp arama yaptım hoparlörü mikrofonu ahizeyi kamerayı mobil ve wifi bağlantılarının düzgün çalışıp çalışmadığına baktım.
Sonrasında telefon günceleme, kayıt, uygulama yükleme derken akşam ettim .
Bu süreçte ön jelatin ve arkadaki yapıştırmayı bir kaç gün sökmemenizi öneririm .
Ertesi gün telefona imeiniz kayıtlı değil diye mesaj geldi hemen satıcı ile iletişime geçtim ve 3-4 güne kayıt edilir dendi ben de gitti gidiyordan satışı onaylamadım para karşı tarafa geçmesin nolur ne olmaz iade ederim yada değişim isterim problem çözülmezse diye . Dedikleri gibi 4. Günün şafağında satıcıdan mesaj geldi kayıt edilmiştir diye e devletten IMEI sorgulaması yapıp kayıtlı yazdığını gördükten sonra satış işlemini onayladım.
Şuan herhangi bir sorunla karşılaşmadan kullanmaya devam ediyorum.
Sizinde herhangi bir sorun ile karşılaşmanız dileğiyle . Şimdiden hayırlı olsun.