Soru xiaomi redmi 5 plus soru

zRespoweR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
arkadaşlar xiaomi redmi 5 plus almak istiyorum fakat 3/32 ve 4/64 arasında çok fark varmıdır ve delta,kvk garanti hangisi daha iyidir

zRespoweR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6

adama sordum hala cevap yok garantisi hangi firma acaba ciddi almayı düşünüyorum

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23

adama sordum hala cevap yok garantisi hangi firma acaba ciddi almayı düşünüyorum
Beklemek lazım.
Eğer bir günden fazla sürerse geri dönüşü demek ki satıcı iletişimi sorunludur :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

zRespoweR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
garantisi 'ritzy' diye bi firmaymış

Oyla:

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11
teşekkür ederim bu arada bu ürün alınır mı şimdi bunu da düşünmeye başladım :)

Ben alırken o modelide araştırdım S2 nin kamerası daha iyi ama ekran çözünürlüğü ile pil hacminin daha düşük olduğunu gördüm .

Kendi kendime söyle bi düşündüm ben çok foto mu çelicem yoksa ekrana mı bakıcam diye ve sonuç olarak bataryanın da büyük olması sabah evden çıkıp aksamda dışarda takıldığım eve gece geç gittiğim vakitlerde şarjımın gitmemesi adına ve aksama kadar ekrana bakacak olmam dolayısıyla redmi 5 plus u tercih ettim .

Telefon ile çok fotoğraf çeken biri değilim bunun kamerasıda idare ediyor benim için sorun teşkil etmiyor .

Sizde önceliklerinizi aklınızda bulundurup ona göre tercih yapmalısınız.

Yeni çıkan İyi kameralı ama full HD olmayan ekran düşük batarya hacmi olan cihaz mı?

Geçen senenin modeli olan tek kameralı büyük bataryalı ve full HD çözünürlüğe sahip olan cihaz mı ?

Zaten fiyat benzerliğinin sebebi birinde kamera birinde ekranla batarya artı eksi ekseninin olması tercih tamamen size kalmış bence diğeride baya güzel bir telefon ama kullanım alanınıza göre seçim yapın derim.

Bu linkten aralarındaki farklara bakabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt