Xiaomi powerbank

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
O mühim değil hocam. Önemli olan telefonu hızlı şarj etmesi. İkisi de aynı hızda mı şarj eder?

Evet hocam. 2. nesil powerbank'ların tamamı QC3 destekliyor yani telefonu aynı hızda şarj ederler.

istebuazizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Azizak
Cihazım
mi max 64gb
Konular
25
Evet hocam. 2. nesil powerbank'ların tamamı QC3 destekliyor yani telefonu aynı hızda şarj ederler.
2. nesil powerbank ile, mesela kulaklık var kablosuz, şarj edebilir miyim. ya da 1A akıma ihtiyaç duyan cihazım var şarj edebilir miyim, yoksa telefonu yakma ya da cihazı yakma gibi bir durum olur mu

Mi Max cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
2. nesil powerbank ile, mesela kulaklık var kablosuz, şarj edebilir miyim. ya da 1A akıma ihtiyaç duyan cihazım var şarj edebilir miyim, yoksa telefonu yakma ya da cihazı yakma gibi bir durum olur mu

Mi Max cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Edebilirsiniz hocam, güç tuşuna ardı ardına iki defa basınca düşük akım moduna girer ve düşük amperli cihazlarınızi şarj edebilirsiniz. Xiaomi Powerbanklarda akım koruma mevcuttur kolay kolay cihaz yakma durumu oluşmaz hocam.

Son düzenleme:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bence ikisi de çok pahalı.piyasada nt gibi kırtasiye-teknoloji mağazalarında 10000 mah mi powerbank 59 tl.

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Bence ikisi de çok pahalı.piyasada nt gibi kırtasiye-teknoloji mağazalarında 10000 mah mi powerbank 59 tl.
Hocam o 59 liralık Powerbank size Xiaomi'nin Powerbankindan pahalıya patlar emin olun.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam o 59 liralık Powerbank size Xiaomi'nin Powerbankindan pahalıya patlar emin olun.
Hocam tam olarak ne demek istediğini anlayamadım.bahsettiğim cihazı bende bi senedir memnuniyetle kullanıyorum.xiaomi nin orjinal 10000 mah lik powerbank i

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam tam olarak ne demek istediğini anlayamadım.bahsettiğim cihazı bende bi senedir memnuniyetle kullanıyorum.xiaomi nin orjinal 10000 mah lik powerbank i
Pardon hocam ben yanlış anlamışım, ama xiaomi Powerbanklarin sahtesi çok piyasada ve bu sahte Powerbanklar orjinaliyle alakasız. Alırken dikkat etmek lazım orjinalllik kontrolü etmek lazım, zaten sahtesi ile gerçeğini bir bakışta ayırt edilebilir aslında.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Pardon hocam ben yanlış anlamışım, ama xiaomi Powerbanklarin sahtesi çok piyasada ve bu sahte Powerbanklar orjinaliyle alakasız. Alırken dikkat etmek lazım orjinalllik kontrolü etmek lazım, zaten sahtesi ile gerçeğini bir bakışta ayırt edilebilir aslında.
Sıkıntı yok hocam :)bendeki orjinal kontrol ettim.o tür yerler zaten sahte ürün satamazlar.o fiyata kaçmaz bence

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Xiaomi 10000lik versiyon 2 olan modeli hepsiburadadan aldım mi6 telefonumda kullanıyorum 3 kez şarj ediyor çok memnunum orjinal şarj aletinin hızında şarj oluyor küçük bir tüyo alacak olanlara hepsiburadada xiaomi ürünlerde belirli periyotlarda yüzde 10 indirim oluyor takip edip alabilirsiniz ve gri rengi siyahtan daha ucuz..

Üst Alt