eBay ve Amazondan tecrübeliyim ancak Ptt konusunda hiç güvenmiyorum. Daha önce de aliexpressten baya alışverişim oldu ben evde yokken bana gelen ürünü kafasına göre oturduğum bölgede benle alakası olmayan en uzak bi bakkala bırakıp gidiyorlar. Adamla herhangi bi muhabbetim yok ve olmak zorunda da değil zaten. Çok vurdumduymazlar hocam bizim buradakiler..
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bizim burda ptt , apartmanin kapisi aciksa iceri biryere atip kaciyor, kapi kapaliysa apartman girisine birakiyor.
Aile apartmani oldugundan sorun olmuyor ama tabi cok daireli apartmanlarda sorun olabilir.
Ne yazikki ptt bu sekilde calisiyor denetliyen eden kimse yok Allaha emanet calisiyorlar dedikleri bu olsa gerek.
Ama tabi bu sorun yurtdisindan alinan ve takipsiz kargo ile gonderilen tüm ürünler icin gecerli yani aliexpress veya dx tende alsaniz takip kodsuz ise ptt ayni muameleyi uyguluyor.
Suana kadar kaybolen 2 ürünüm oldu ortalama 150adet siparisim olmustur. O 2 ürün icinde birini paypal ile odemistim sorun olmadan geri iade aldim, digerini aliexpress ten direk kredi karti ile almistim, satici ile irtabata cektim hic ikiletmeden iade yaptilar.
Yani eger ürününüzün basina birsey gelirse merak etmeyin sorunsuz iade alirsiniz.