- Adım
- Kyo
- Cihazım
- wave8500
- Konular
- 7
Cvp: Xiaomi Piston 2nd Gen Kutu Açılışı
bu kulaklık mi3'ten bile şık ya^^
bu kulaklık mi3'ten bile şık ya^^
kanki' Alıntı:hocam aldığınız ürünlerden powerbank ibuygou'da ücretli kargo. kulaklık ve powerbank 90 doların üzerine çıkıyor pandawill önerirmisiniz
kanki' Alıntı:hocam öncelikle fiyatı yanlış yazdığım için özür dilerim. 90 değil 69.98(kılıf hariç) bank için 13 değil 20 dolar kargo vardı. dediğiniz gibi seti gördüm daha cazip geldi hem kargo hemde tek tek alımdan uygun en azından 17 dolar gibi bir fark var bilgilendirme için teşekkür ederim
hocam dediğiniz gibi yapıp ibuygou dan sipariş verdimchatin_62 pid=2108 dateline=1401035048' Alıntı:kanki pid=2107 dateline=1401033425' Alıntı:hocam öncelikle fiyatı yanlış yazdığım için özür dilerim. 90 değil 69.98(kılıf hariç) bank için 13 değil 20 dolar kargo vardı. dediğiniz gibi seti gördüm daha cazip geldi hem kargo hemde tek tek alımdan uygun en azından 17 dolar gibi bir fark var bilgilendirme için teşekkür ederim
Ben olsam her ne kadar benimkiler orjinal olsa da, nasılsa fiyat ya aynı olduğu için hiç riske girmem, ibuygou'dan 2'li olanı alırdım. ibuygou Xiaomi için çok çalışıyor. Geçen 15 Mayıs etkinliğinde Facebook'tan hem canlı yayınla hem yaptığı yarışma ile çok çalıştı. Bize birşey çıkmadı ama, bir MiPad, 50 kişiye de Xiaomi ürünlerinde kullanabileceği 10$'lık hediye çeki verdi. Bürolarının resimlerine her köşede bir Xiaomi ürünü var.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
kanki' Alıntı:hocam dediğiniz gibi yapıp ibuygou dan sipariş verdimchatin_62 pid=2108 dateline=1401035048' Alıntı:kanki pid=2107 dateline=1401033425' Alıntı:hocam öncelikle fiyatı yanlış yazdığım için özür dilerim. 90 değil 69.98(kılıf hariç) bank için 13 değil 20 dolar kargo vardı. dediğiniz gibi seti gördüm daha cazip geldi hem kargo hemde tek tek alımdan uygun en azından 17 dolar gibi bir fark var bilgilendirme için teşekkür ederim
Ben olsam her ne kadar benimkiler orjinal olsa da, nasılsa fiyat ya aynı olduğu için hiç riske girmem, ibuygou'dan 2'li olanı alırdım. ibuygou Xiaomi için çok çalışıyor. Geçen 15 Mayıs etkinliğinde Facebook'tan hem canlı yayınla hem yaptığı yarışma ile çok çalıştı. Bize birşey çıkmadı ama, bir MiPad, 50 kişiye de Xiaomi ürünlerinde kullanabileceği 10$'lık hediye çeki verdi. Bürolarının resimlerine her köşede bir Xiaomi ürünü var.
kanki' Alıntı:hocam dediğiniz gibi yapıp ibuygou dan sipariş verdimchatin_62 pid=2108 dateline=1401035048' Alıntı:kanki pid=2107 dateline=1401033425' Alıntı:hocam öncelikle fiyatı yanlış yazdığım için özür dilerim. 90 değil 69.98(kılıf hariç) bank için 13 değil 20 dolar kargo vardı. dediğiniz gibi seti gördüm daha cazip geldi hem kargo hemde tek tek alımdan uygun en azından 17 dolar gibi bir fark var bilgilendirme için teşekkür ederim
xoser' Alıntı:kulaklıgın kalitesini karşılastırabileceğiniz bir marka varmı ? en az onun kadar iyidir vs vs