Re: RE: Cvp: Xiaomi Piston 2nd Gen Kutu Açılışı
kanki' Alıntı:
hocam aldığınız ürünlerden powerbank ibuygou'da ücretli kargo. kulaklık ve powerbank 90 doların üzerine çıkıyor pandawill önerirmisiniz
Satın alma aşamasında, araştırırken ibuygou'nun kargo ile birlikte daha pahalı olduğunu görünce Pandawill'e yönelmiştim. Satın aldıktan sonra bir muhabbete bir arkadaşın hayır free shipping uyarısı ile ibuygou'ya yeniden baktığımda free shipping olduğunu görmüştüm. Power Bank mıydı, kulaklık mı hatırlamıyorum. Hemen ardından da Pandawill'in sahte ürün gönderdiğini duyunca içimden keşke 2 gün daha kargoya vermeselerdi de iptal edip ibuygou'dan alsaydım diye geçirmiştim. Buna istinaden Partner de olduğu için ibuygou'yu önerdim.
Şimdi uyarınız üzerine yeniden baktım. Kulaklık free, bank ise 13$ kargo ücreti var. Sanırım pillerle ilgili bir özel durum var.
Ama bu arada birşey gördüm. Hem bank hemde kulaklık olan bir bundle yapmışlar ve 6$ daha ucuz yani 40$. Içinde pil olduğu için 13$ kargo ekleyince 53$ yapıyor ve yine Pandawill ile ayni fiyata geliyor. 90 $ nereden hesapladınız?
Pandawill 'i de tabiki öneririm. Benim ürünler orjinal çıktı. Ama sahte gönderdiler diyen arkadaşın niçin böyle dediğine de anlam veremiyorum. Yalan söylemek için bir nedenleri olmasa gerek. Belki de tam anlayamadılar.
Neyse resimler bunlar:
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sent from my Nexus 7 using TapatalkPro