Yardım Xiaomi önerdim, pişman oldum.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
0
Telefon Modeli
Note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yakın zamanda bir arkadaşıma Note 8 aldırmıştım. Yastığın altına koyduğundan dolayı ısındığını, hatta çok sıcak olduğunu iddia ediyor. Ben de aynı şekilde yastık altına koyuyorum sorun yok, bende cihaz ısınmıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Pil kullanım istatistikleri bu şekildedir. Cihazın ekranında hafiften Ghost Screen sorununun olduğunu söylüyor. Bu durumda ne yapmamız gerekiyor?
İkimizde de aynı paneller var. Tianma Panel kullanıyoruz.
Garanti servisi Win Telekom LTD.
Cihaz D&R'dan alındı.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Tianma Panel Ghost Screen durumu konusunda potansiyeli olan bir panel. Şanslısınız ki sizde herhangi bir şey yok şuanda, garanti servisini bu konuyla alakalı kullanmanız mantıklı olacaktır.
Fakat yastığın altına koyma durumunu anlayamadım, neden böyle bir şey yapıyorsunuz ?

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tianma Panel Ghost Screen durumu konusunda potansiyeli olan bir panel. Şanslısınız ki sizde herhangi bir şey yok şuanda, garanti servisini bu konuyla alakalı kullanmanız mantıklı olacaktır.
Fakat yastığın altına koyma durumunu anlayamadım, neden böyle bir şey yapıyorsunuz ?
Yatarken koyuyorum ben genellikle. 2 Seneyi geçti bende Ghost Screen yok. Takır tukur çalışıyor cihazım. Arkadaşın durumu için, Garanti servisi onarımı ücretsiz mi yapmaktadır?

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Yatarken koyuyorum ben genellikle. 2 Seneyi geçti bende Ghost Screen yok. Takır tukur çalışıyor cihazım. Arkadaşın durumu için, Garanti servisi onarımı ücretsiz mi yapmaktadır?
Umarım çatır çutur çalışmaya devam eder nazar değmesin hocam. Bari gece yatarken az da olsa uzakta tutun telefonu kendinizden, millet kapatır başka odaya koyar siz bırakın başka odayı direk kafanın altına koyuyorsunuz yapmayın hocam. ( Sadece bir tavsiye ). Kullanıcı hatası olmadığı için garanti ücretsiz bakacaktır cihaza. Hatta yeni aldıysa zaman geçirmeden versin belki müşteri memnuniyeti sebebiyle hızlı ve olumlu geri dönüş yapabilirler.

Oyla:

teekin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Semih
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tekstil
Konular
2
uzmanlar bir mobil cihazın uyudugunuz odada bile olmamsı gerkir diyor siz yastıgımın altına koyuyorum diyorsunuz bence ısınma düşüneceginiz en son sorun olmalı odanızın dışına koyun cihazınızı

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım çatır çutur çalışmaya devam eder nazar değmesin hocam. Bari gece yatarken az da olsa uzakta tutun telefonu kendinizden, millet kapatır başka odaya koyar siz bırakın başka odayı direk kafanın altına koyuyorsunuz yapmayın hocam. ( Sadece bir tavsiye ). Kullanıcı hatası olmadığı için garanti ücretsiz bakacaktır cihaza. Hatta yeni aldıysa zaman geçirmeden versin belki müşteri memnuniyeti sebebiyle hızlı ve olumlu geri dönüş yapabilirler.
Evet, cihazı yeni aldı hocam. Garantiye vermesini söyleyeceğim.
uzmanlar bir mobil cihazın uyudugunuz odada bile olmamsı gerkir diyor siz yastıgımın altına koyuyorum diyorsunuz bence ısınma düşüneceginiz en son sorun olmalı odanızın dışına koyun cihazınızı
Yatağa başınızın altına mı koyuyorsunuz cihazı? Umuyorum yanlış anlamışımdır.
Evet, yastığın altında ve tehlikenin farkındayım. Ama yapabileceğim bir şey yok maalesef. Oda dışına alamam, alarm kuruyorum.

Oyla:

ktaskaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
5
Hocam kendi yaşadığım bir durumu anlatayım size.
Ben de uyurken telefon baş ucumda durur. Gece olağan bir şekilde telefon yastığın altına girmiş. Alarm kurmuştum çalmaya başlamış. Yastık altında olduğu için ne titreşim ne ses duymamıştım. Uyandığımda telefon baya ısınmıştı. Çünkü durmadan çalıp titreşiyordu. Böyle bir duruma denk gelmiş olabilir misiniz?

Bu arada arkadaşlara katılıyorum aslında odaya bile sokmamamız gerekiyor. Daha dikkatli olmalıyız.

Oyla:

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi Mix Flip
Konular
24
Evet, cihazı yeni aldı hocam. Garantiye vermesini söyleyeceğim.

Evet, yastığın altında ve tehlikenin farkındayım. Ama yapabileceğim bir şey yok maalesef. Oda dışına alamam, alarm kuruyorum.
Başka oda olmasa bile en azından 1-2 metre mesafe olsun aranızda. Tabi yine de siz bilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt