- Adım
- Avni Ataver
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Meslek
- Eğitimci
- Konular
- 49
Mi6 dan sonra F7 sizi kesmez. Ben Xiaomi 13 pro kullanıyorum halâ eski tadı alamıyorum. Xiaomi, HyperOs ile level atladığını zannediyor ama eskiyi mumla aratıyor. Miui zamanlarında da hatalar vardı ama rom değiştirerek yada çeşitli modlarla o hataları bir şekilde düzeltebiliyorduk. Artık o imkân da kalktı, normal telefon kullanıcısı olduk. Hatalarla buglarla kafayı yiyor düzelsin diye yeni güncelleme gelmesini bekliyoruz.Genel kullanım için bir nevi iyi olsa da, Xiaomi alıp rom atmak da ayrı bir zevkti.
Kesinlikle premium zamanlarıydı. Buraya geri dönünce sizi ve HiddenKing hocamı, Skorpi dedemi görmek bana o eski premium zamanlarını hatırlattı. Ama anlaşılan artık eskisi gibi root, rom ve modlama işleri kalmamış.
Eğer ben zoru severim şartları zorlar rom root işleriyle uğraşırım diyorsanız tercihiniz yine Xiaomi ( ama üst düzey bir Xiaomi ) olabilir. Fakat normal bir şekilde kullanacağım derseniz Xiaomi den uzak durun ve Honor, vivo yada İPhone modellerine yönelin. En azından onlar yazılım ve güncelleme konusunda Xiaomi kadar beceriksiz değil.
Not : Skorpi hocam kendisine dede diye hitap ettiğinizi duymasın. O kendini halâ 25 lik delikanlı zannediyor.