Sohbet Xiaomi Öldü Mü?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Genel kullanım için bir nevi iyi olsa da, Xiaomi alıp rom atmak da ayrı bir zevkti.

Kesinlikle premium zamanlarıydı. Buraya geri dönünce sizi ve HiddenKing hocamı, Skorpi dedemi görmek bana o eski premium zamanlarını hatırlattı. Ama anlaşılan artık eskisi gibi root, rom ve modlama işleri kalmamış.
Mi6 dan sonra F7 sizi kesmez. Ben Xiaomi 13 pro kullanıyorum halâ eski tadı alamıyorum. Xiaomi, HyperOs ile level atladığını zannediyor ama eskiyi mumla aratıyor. Miui zamanlarında da hatalar vardı ama rom değiştirerek yada çeşitli modlarla o hataları bir şekilde düzeltebiliyorduk. Artık o imkân da kalktı, normal telefon kullanıcısı olduk. Hatalarla buglarla kafayı yiyor düzelsin diye yeni güncelleme gelmesini bekliyoruz.
Eğer ben zoru severim şartları zorlar rom root işleriyle uğraşırım diyorsanız tercihiniz yine Xiaomi ( ama üst düzey bir Xiaomi ) olabilir. Fakat normal bir şekilde kullanacağım derseniz Xiaomi den uzak durun ve Honor, vivo yada İPhone modellerine yönelin. En azından onlar yazılım ve güncelleme konusunda Xiaomi kadar beceriksiz değil.
Not : Skorpi hocam kendisine dede diye hitap ettiğinizi duymasın. O kendini halâ 25 lik delikanlı zannediyor. giggle~~

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
37
Mi6 dan sonra F7 sizi kesmez. Ben Xiaomi 13 pro kullanıyorum halâ eski tadı alamıyorum. Xiaomi, HyperOs ile level atladığını zannediyor ama eskiyi mumla aratıyor. Miui zamanlarında da hatalar vardı ama rom değiştirerek yada çeşitli modlarla o hataları bir şekilde düzeltebiliyorduk. Artık o imkân da kalktı, normal telefon kullanıcısı olduk. Hatalarla buglarla kafayı yiyor düzelsin diye yeni güncelleme gelmesini bekliyoruz.
Eğer ben zoru severim şartları zorlar rom root işleriyle uğraşırım diyorsanız tercihiniz yine Xiaomi ( ama üst düzey bir Xiaomi ) olabilir. Fakat normal bir şekilde kullanacağım derseniz Xiaomi den uzak durun ve Honor, vivo yada İPhone modellerine yönelin. En azından onlar yazılım ve güncelleme konusunda Xiaomi kadar beceriksiz değil.
Not : Skorpi hocam kendisine dede diye hitap ettiğinizi duymasın. O kendini halâ 25 lik delikanlı zannediyor. giggle~~
Maalesef bana da kesmez gibi geliyor ama mi serisi çok pahalı. Geçen bir baktım HyperOs'a Miui desem değil, Ios desem o da değil, karışık bir şey olmuş. Yine de belki bir eu rom atar tadımı alırım diyorum ama dediklerinize bakılırsa beni baya üzecek.
Not: Skorpi kusura bakmayın hocam, klavye otomatik yazımından dolayı oldu. 🤗

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
95
Sanırım bende Xiaomi'ye veda edeceğim hiç bilmiyorum ya samsung ya oppo alırım hiç bilmiyorum

Üst Alt