Yardım Xiaomi olan güvenim

• Konbuyu başlatan XALO
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 1K

XALO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 8 lite 64
Konular
9
Herkese merhaba . Sizinle de paylaşayım dedim.Uzuuun bir arstirma sonucu olarak mi 8 lite global aldım. Malum sebeke preblemi var. İncehesaptan kvk garantili bir cihaz aldım.
Problemlemle ilgili olrak İlk türktelekomu aradim. Teknik servis kısmı İnternet ayarlarini yapılandiralim dedi. Malesef Yeni APN ekleyemedik. Cihazda yazılimsal bir problem var Xaimi cagri merkezini arayin dedi. Aradım ancak burası cepport bizden almadiysanız yardımcı olamayiz siz en iyisi incehesap.com u arayın. Orayı aradim. Onlarda kvk yı arayin dedi. Kvk yı aradım. Daha iki kelime etmemişim cihazı yollayin bakalım diyor. ( Sanki 10 tane telefonum var da gelene kadar birini kullanırim gibi) veya ücretli teknik destekler var ordan yararlanın. Dedim o zaman diyeceksiniz bu cihaza dışardan müdahele edilmiş. Yani biraz mesele kısır döngü oldu ve xiaomi aldıgıma pişman oldum açıkçası.Nedenine gelince sanki cihaz tam olarak incelenmeden kullanıcı şikayetleri dogrultusunda sürekli güncelleme ile işi göturecek gibime geldi. Tabi bu benim kanaatım.Halbuki kvk oldugu içinde biraz fazla parada verdik.
Bana tavsiyeniz ne olur. Sizce ne yapmalıyım. Guncellemelerle bu problemler hal olurmu yoksa. Aynen devam mı.

TNTB

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
11
sim kartı diğer slota takıp denediniz mi?

Oyla:

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
Öncelikle geçmiş olsun,umarım bir çözümü bulunur güncellemeyi bekleyin derim

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Güncellemeyle falan düzelecek gibi değil, düzelecek olsa şimdiye kadar düzelirdi, yeni olan bi problem değil 4 aydır bende cihaz 2-3 tane güncelleme oldu değişen hiçbirşey yok. Beta denedim o da olmadı.

Oyla:

XALO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 8 lite 64
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sim kartı diğer slota takıp denediniz mi?
Hayir denemedim. Ona da bakacam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncellemeyle falan düzelecek gibi değil, düzelecek olsa şimdiye kadar düzelirdi, yeni olan bi problem değil 4 aydır bende cihaz 2-3 tane güncelleme oldu değişen hiçbirşey yok. Beta denedim o da olmadı.
Siz sim kartin yerini değiştirdiniz mi acaba

Oyla:

easede

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 8
Konular
12
Mi 8 lite başlı başına bence problemli bir cihaz. Ben daha önce konu açarak bunu dile getirmiştim. Bence donanımsal problem. Bende kullanırken custom rom falan denedim pek bir şey fark etmedi. Xiaomi den soğumak üzereyken sattım cihazı ve Mi 8 aldım şuan gayet memnunum. Şebeke problemi dışında benim canımı sıkan polarize cam problemi vardı. Polarize güneş gözlüğü ile ekran gözükmüyor o cihazda

Oyla:

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
şebeke problemi donanımsal boşuna güncelleme beklemeyin 9.6.5.0 sürümüne düşür diyenler var ama düşürdükten bir müddet sonra sorun gene ortaya çıkıyor %100 donanımsal hem yazılımsal olsa xiaomi salakmı bu zamana düzeltmiyecek

Oyla:

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
Çin'den alıyorum kafa rahat yemişim KVK sını :D hocam siz başta bence yanlış yapmışsınız KVK garantili telefon alarak

Oyla:

XALO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 8 lite 64
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 8 lite başlı başına bence problemli bir cihaz. Ben daha önce konu açarak bunu dile getirmiştim. Bence donanımsal problem. Bende kullanırken custom rom falan denedim pek bir şey fark etmedi. Xiaomi den soğumak üzereyken sattım cihazı ve Mi 8 aldım şuan gayet memnunum. Şebeke problemi dışında benim canımı sıkan polarize cam problemi vardı. Polarize güneş gözlüğü ile ekran gözükmüyor o cihazda
Şebeke problemi olmasaydı gerçekten fena değil. Yonetici arakadaşlar ne der bu durum için acaba.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Şebeke problemi olmasaydı gerçekten fena değil. Yonetici arakadaşlar ne der bu durum için acaba.

Hocam cihazı kullanmıyorum fakat forumdan takip edebildiğim kadarıyla Mi8 Lite modelinde yaşanan bu bağlantı problemi güncelleme sonrasında ortaya çıktı. Yine bir güncelleme ile düzelecektir tahmin ediyorum. Bağlantı kopması haricinde de kayda değer bir olumsuz geri dönüş yok bu model için.

Oyla:
Üst Alt