- Adım
- Can
- Cihazım
- Note 4
- Konular
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Batarya iyi o zaman sıkıntı yok .Üzerindeki orijinal batarya nasılsa aynı şekilde çalıştı... Şarjdan çıkarınca %100'den hemen %95'lere düşüyordu, yeni aldığım batarya da aynısını yaptı, orijinal batarya normal kullanım ile 5-6 saat ekran süresi veriyordu, yeni batarya da aynı süreleri verdi. Orijinal bataryası da 2 saatte şarj oluyordu, yeni aldığımda aynı sürede şarj oldu.
Aslında; ben bataryaya boşuna para verdim. Mtk işlemcinin bu şekilde bataryayı sömüreceğine ihtimal vermeyerek üzerindeki batarya ölü galiba diye düşündüm ama değilmiş, olan benim 65 liraya oldu, hala taksitini ödüyorum... Mtk işlemcili Redmi Note 4'ü sattım ve tabiri caizse kurtuldum... Sd işlemcili telefonum wifi ile 11-12 saat ekran süresi veriyor... Arada bu kadar fark olmamalı ama var işte... Hangi akla hizmet o işlemciyi kullanmışlar çözemiyorum...
Ayrıca bu sorunları yaşanan üzücü ama tabi komik bir durum olmuş umarım biter taksit yakın zamanda ben cihazımdan çok memnunum henüz hiç bir oyunda hiç bir şey uygulamada yarı yolda bırakmadı beni. Daha iyi bir cihaz alayım diye düşünüyorum zor tutuyorum kendimi ama diğer yandan bu cihazda yapamadığım hiç bir şey yok boşuna alacakmisim gibi hissediyorum tabi kamerası dışında. Tek eksik o şuan için .
Hangi cihaza geçtiniz bu arada ?
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi