Sohbet Xiaomi neden Türkiye'de çok tutuyor?

Hangi marka f/p de en başarılı

• Asus

• Htc

• Xiaomi

• Huawei

• Oneplus

• Vivo

• Oppo

• Leeco

• Zte

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Ben olaya xiaomi'nin f/p oluşu konusundan bakıyorum.
Xiaomi halen f/p cihazlar çıkarıyor. Fiyatların bize uçuk olması xiaomi'nin suçu değil. Demek istediğim bu.
Yoksa satıcıların fazladan kâr ettiği doğru tabi ki.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xioaminin f/p olması benim cebimden çıkan paraya göre değerlenir hocam. Bu kişisel fikrimdir konuyu uzatmayalım herkes kendi fikrini belirtiyor. İyi forumlar dilerim.

Engineerman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faik
Cihazım
Galaxy S6
Konular
4
Hocam cepport mi8 i ortalama hangi fiyatta sunacak?
Diger f/p telefonları 3500 civarlarinda
Xiaomi 3200 in uzerinde gelmez de uzmez bizi degil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hepsiburada migros ve cepportakiler türkce mi çince mi global rom mu?

Son düzenleme:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Tamam hocam da sar degerinin bir sure sonra ciddi etkileri olacak sonuçta şu andan ölmemize kadar telefon kullanacağız belki de
Ne demis atalarımız damlaya damlaya göl olur

Hocam isminin yanında kullandığı telefon yazıyor ya s4 müş

Hocam bu dünyadan bîhabersiniz galibafacepalm~~

Mi 8 ve mi mix 2s çift hat geliyor bir de bu yüzden sar değeri 2 ye katlanıyor deniyor. Doğruysa iyice problem çikarır yakın geleckte.
Bir de mi8 f2.4 ile geliyor bu devirde bu kadar kötü odakla gelen telefon var mıdır ki
Mono hoporler de hakezâ
Ama diğer özellikleri cidden iyi
Dediğiniz laf sanki cepportun garanti vermediği anlamına geldi.
Cepport kvk ve delta garantilerini veriyor. Ki genel takip ettiğim kadari ile ve şahsi fikrim xiaomi konusunda en iyi servisin delta olduğu.
Garanti var fiyat olarakta cepport daha uygun.
Bu durumda biraz geç gelmesi anlayışla karşılanabilir.
Bugün mi8 satışı başladı hepsiburada da. Cepportta 10 maksimum 15 gün içerisinde kendi mi8 satışını başlatacak ve aradaki fiyat farkı en az 300 tl olacak. Takip edip görebilirsiniz.

Sevgili hocam....Yorumunuzda ki bir ayrıntı dikkatimi çekti. Xiaomi konusunda en iyi servisin delta olduğunu söylediniz. Ben mi 6 kullanıyorum ve cihazı cepport' un Sirkeci' deki mağazasından birebir görerek satın aldım ve kvk Garantili olduğu için de 200 TL fazla ödedim. Yani delta garantili alsam 200 TL daha az ödeyecektim. Sizin yorumunuzu okuduktan sonra kafam karıştı. Kvk garantili olmasını istemekle hata mı ettim yani? Ve Allah korusun ileride garantilik bir durum söz konusu olduğunda sıkıntı olur mu? Bu konuya bir açıklık getirmenizi rica ediyorum. Saygılarımla....

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Sevgili hocam....Yorumunuzda ki bir ayrıntı dikkatimi çekti. Xiaomi konusunda en iyi servisin delta olduğunu söylediniz. Ben mi 6 kullanıyorum ve cihazı cepport' un Sirkeci' deki mağazasından birebir görerek satın aldım ve kvk Garantili olduğu için de 200 TL fazla ödedim. Yani delta garantili alsam 200 TL daha az ödeyecektim. Sizin yorumunuzu okuduktan sonra kafam karıştı. Kvk garantili olmasını istemekle hata mı ettim yani? Ve Allah korusun ileride garantilik bir durum söz konusu olduğunda sıkıntı olur mu? Bu konuya bir açıklık getirmenizi rica ediyorum. Saygılarımla....
Hocam delta servis xiaomi konusunda daha bilgili çalışanlara sahip. Ve forumda da çalışanları olduğu için delta servisin ilgi alakası daha iyi. Ayrıca bootloader kilidi twrp root gibi işlemlerde garanti dışı etmeyen tek garanti serviside delta. O yüzden delta bir adım öne çıkıyor. kvk bu tür işlemlerde garanti dışı bırakıyor. Onarım sürecinde delta kadar titiz davranmadıklarını yazıyor arkadaşlar. Ama bizzat kendim bişey yaşamadığım için net olarak bişey diyemem

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Bu soruların cevabı aslında çok basit. Daha önce benim bildiğim hiçbir firma çıkıp ben düşük fiyat politikamı korumak için donanım satış kârımı maksimum %5'e sabitliyorum demedi. Apple, Samsung gibi ana akım üteticilerin cihaz maliyeti ve satış fiyatı arasındaki uçurum o cihazları çıktıkları gün sıfır alsam benim uykularımı kaçırır.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Hocam delta servis xiaomi konusunda daha bilgili çalışanlara sahip. Ve forumda da çalışanları olduğu için delta servisin ilgi alakası daha iyi. Ayrıca bootloader kilidi twrp root gibi işlemlerde garanti dışı etmeyen tek garanti serviside delta. O yüzden delta bir adım öne çıkıyor. kvk bu tür işlemlerde garanti dışı bırakıyor. Onarım sürecinde delta kadar titiz davranmadıklarını yazıyor arkadaşlar. Ama bizzat kendim bişey yaşamadığım için net olarak bişey diyemem

Haklı olabilirsiniz. Ben cihazı almadan önce uzun süre araştırdım. Delta servisin Xiaomi hususunda daha deneyimli olmasına rağmen eleman yetersizliği tarafında bir sıkıntı olduğu ve şikayetlerin genellikle bu yönde olduğu yorumları yapılıyordu. Kvk ise ( eski kvk mı ondan pek emin değilim ) daha kurumsal bir firma olduğu için tercih sebebiydi. Cihazı almadan görüştüğüm cepport' yetkilileri de bu konuda teyit verdiler. Kvk garantili olmasını da sırf bu yüzden tercih etmiştim. Twrp rot gibi işlemlerle pek ilgim olmadığından ya yazılımsal ya da donanımsal bir arıza durumunda servise vermem gerekecek. Fakat inşallah öyle bir durumla da karşılaşmanın.

Üst Alt