Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam htcde kullanmadigim telefon kalmadi hangisinde aldiniz o sesi
U ultra u11 ve u12+ haric a dan zye butun htcler elimden gecti istisnasiz.
Nezaman sony alsam htc yi ararim nezaman htc alsam sony yi ararim.
Sony yi neden arardim hep walkman ozellikleri ve clear audio yuzunden htc yi neden arardim ses yuksekligi tuzunden htc lerin sesi biraz daha yuksek ancak sony saglik acisindan sinir degerlere getiriyor fakat root edip elden gecirirsen daha yuksek ses alirsin vs vs
Benimki sizin mesajiniza istinaden merak sadece hani htc den hangi modelden aldiniz o sesi merak ettim cunku cidden htc kullandigimda bana hep sony aratti ve kesin root edip bazi ozellikler ekletme geregi duydurdular. Sony de ise ses kisik olsada baska kusur pek yokdu kulaklik konusundada cok hassasim halen creative ep630 ve sony ex300 kalitesini bulamiyorum olmuyorlar bi turlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha dogrusu soyle diyim teee sony ericsson w960 ve ep630 ikilisinden aldigim.sesi hic bir cihazdan alamadim modifiye dosyalarimi bulursam bigun arkadasda tuslari kirik bi w960 vardi onu alacam elinden. Midifiyesiz oda kesmiyor malum sesi cok kisik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha dogrusu soyle diyim teee sony ericsson w960 ve ep630 ikilisinden aldigim.sesi hic bir cihazdan alamadim modifiye dosyalarimi bulursam bigun arkadasda tuslari kirik bi w960 vardi onu alacam elinden. Midifiyesiz oda kesmiyor malum sesi cok kisik
Ep630 efsanedir. Kasinti kaynakli olarak kulaklik arayisina girmistim, Audio Technica CKS99 ile son buldu arayisim. Tavsiye ederim, bir tik ustundur. Tabii para cokomel egrisi var bu konuda da, o baska
Ep630 efsanedir. Kasinti kaynakli olarak kulaklik arayisina girmistim, Audio Technica CKS99 ile son buldu arayisim. Tavsiye ederim, bir tik ustundur. Tabii para cokomel egrisi var bu konuda da, o baska