Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberXiaomi Miui Hesabı Şifresini Unutursanız Ne Yapacaksınız ?
Merhabalar kolay gelsin telefonumu alalı bikac ay oldu hesbai açarken aceleye getirmiş e posta eklememisim. Gecenlerde telefon numaramı değiştirdim kodda gönderemiyorum şuan bı sıkıntı yok fakat çıkış felan olursa perişan olurum ne yapmam lazım ..
Şöyle bişey telefonda cihazımı bul ozelligini kapattığım durumda ya hiç giriş yapamazsan bidaha telefona ? Bilgileri girdim sisteme dönüş yapılsın diye yaptılar red verdiler ne saçma turkey ibaresi bile yok orda kalkmış bide red veriyorlar ne yapcam ben
Şöyle bişey telefonda cihazımı bul ozelligini kapattığım durumda ya hiç giriş yapamazsan bidaha telefona ? Bilgileri girdim sisteme dönüş yapılsın diye yaptılar red verdiler ne saçma turkey ibaresi bile yok orda kalkmış bide red veriyorlar ne yapcam ben..
Şöyle bişey telefonda cihazımı bul ozelligini kapattığım durumda ya hiç giriş yapamazsan bidaha telefona ? Bilgileri girdim sisteme dönüş yapılsın diye yaptılar red verdiler ne saçma turkey ibaresi bile yok orda kalkmış bide red veriyorlar ne yapcam ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle bişey telefonda cihazımı bul ozelligini kapattığım durumda ya hiç giriş yapamazsan bidaha telefona ? Bilgileri girdim sisteme dönüş yapılsın diye yaptılar red verdiler ne saçma turkey ibaresi bile yok orda kalkmış bide red veriyorlar ne yapcam ben..
O özelliği kapatırsanız hiç bir problem olmaz Hocam. Cihazı sıfırladıktan sonra Mi hesabı sormaz sizden bir daha yenisini ekleyene kadar. Cihazda aksi bir durum yüze çıkmaz.
hocam merhaba bende de bir tane note 9s var kuzenimin satacak sıfırladık telefonu ama kilit ekranında kaldı. telefon numarasıda yok eski telefon numarası var. sadece mi hesabına gmail ile giriş yapabiliyoruz ama ondada telefon açılmıyor şifreyide sıfırlayamıyoruz yardımcı olur musunuz.
O özelliği kapatırsanız hiç bir problem olmaz Hocam. Cihazı sıfırladıktan sonra Mi hesabı sormaz sizden bir daha yenisini ekleyene kadar. Cihazda aksi bir durum yüze çıkmaz.
evet bu sorunun cozumu var , tabıı telefon modelıne gore durum degısır.
fakat telefonun çalıntı olma ıhtımalıne karsı cok temkinli hareket etmek gerekıyor.
o yüzden bir acıklama yapmadım sımdıye kadar...
telefonun gercek sahıbı oldugunu ıspatlarsa o zaman yardımcı olabılırım.