Haber Xiaomi MIUI 12 çıkış tarihini açıkladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xiaomi MIUI 12 çıkış tarihini açıkladı!

MIUI 12 çıkış tarihi ne zaman? sorusunun cevabını Xiaomi verdi. Xiaomi, MIUI Rom resmi Twitter hesabından MIUI 12 çıkış tarihini ilk kez 'açık bir şekilde' paylaştı. İşte MIUI 12 ne zaman çıkacak? sorusunun cevabı...

MIUI 12 ne zaman çıkacak?.... Biliyoruz ki bir Xiaomi kullanıcısı iseniz bu soru sizin de kafanızı oldukça kurcalıyor. Zira Xiaomi'nin geçtiğimiz günlerde tanıttığı MIUI 12 güncellemesi, getirdiği yeniliklerden, geliştirmelerden dolayı Xiaomi kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor. Xiaomi güncelleme için kesin bir tarih açıklaması yapmasa da muhtemel tarihi geçtiğimiz gün bir bulmacaya sakladı. Bulmacanın sonucunda ise 19 Mayıs 2020 tarihine ulaşıldı. 19 Mayıs'a birkaç gün kala sonunda Xiaomi'den resmi bir bilgi paylaşımı yapıldı.

XİAOMİ MIUI 12'NİN ÇIKIŞ TARİHİNİ ONAYLADI

Xiaomi, MIUI Rom resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Xiaomi yaptığı paylaşımda 19 Mayıs 2020 tarihini onayladı. Şirket, 19 Mayıs'ta MIUI 12 için global bir lansman düzenleyeceğini duyurdu.

MIUI 12 tanıtım etkinliği, tweette de paylaşıldığı üzere çevrimiçi bir etkinlik olacak. YouTube, Twitter ve Facebook üzerinden Xiaomi'nin MIUI 12'nin yeniliklerini paylaşacağı etkinlik takip edilebilecek

Not: Başka Bir Haber Kaynağından Alınmıştır
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Global duyurulacak ve testerlara dağıtılacak rom hocam,bunun paylaşımını çok kez forumda yaptık bu tarz haberlerden anında bildirim almak için telegram sayfamızı takip edin,ek olarak global kararlıya sonbaharda gelecek.

FU20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Member
Cihazım
RN8P
Konular
12
Redmi Note 8 Pro almayacak, değil mi?

Galatasaray (GS)

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Redmi 6A
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global duyurulacak ve testerlara dağıtılacak rom hocam,bunun paylaşımını çok kez forumda yaptık bu tarz haberlerden anında bildirim almak için telegram sayfamızı takip edin,ek olarak global kararlıya sonbaharda gelecek.
Hocam redmi 6A'ya romu gelirmi

Lonesomecowboy

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cs
Cihazım
iphone 12
Konular
2
Lansman gerçekleşti. Arayüz görsel anlamda iyileştirilmiş, gizliliğe önem verildiği söylendi. Daha hızlı ve sezgisel çalışacakmış arayüz. Özellikle 120 hz ekranlarda akıcılığın çok yüksek seviyede olacağı söylendi. Bundan da xiaomi nin yavaştan 120 hz ekranlar standart hale getireceğini öngörebiliriz.
yeni arayüz güncellemesini alacak cihazlar şöyle:
Güncellemeyi haziran ayı itibariyle alacak telefonlar: Mi 9/ Mi 9T/ Mi 9T Pro/ Redmi K20/ Redmi K20 Pro Güncellemeyi daha sonra alacak telefonlar: Redmi Note 7/ Redmi Note 7 Pro/ Redmi Note 8 Pro/ Redmi Note 9/POCOPHONE F1/ POCO F1/ Mi 10 Pro/ Mi 10/ POCO F2 Pro/ POCO X2/ Mi 10 Lite/ Mi Note 10/ Mi 8/ Mi 8 Pro/ Mi MIX 3/ Mi MIX 2S/ Mi 9 SE/ Mi 9 Lite/Redmi Note 7S /Mi Note 3/ Mi MIX 2/ Mi MAX 3/ Mi 8 Lite/ Redmi Y2/ Redmi S2/ Redmi Note 5/ Redmi Note 5 Pro / Redmi 6A/ Redmi 6/ Redmi 6 Pro/ Redmi Note 6 Pro/ Redmi Y3/ Redmi 7/ Redmi 7A/ Redmi Note 8/ Redmi Note 8T/ Redmi 8/ Redmi 8A/ Redmi 8A Dual/ Redmi Note 9s/ Redmi Note 9 Pro/ Redmi Note 9 Pro Max/ Mi Note 10 Lite
liste Den alınmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt