- Adım
- Diyar bekir
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Konular
- 13
MiuiPro 9.3.28
Mi Max 3 Nitrogen
Link please...
Olsa dükkan senin..
Çevirsin bakalım kendi diline. Hep biz mi çevireceğiz
MiuiPro 9.3.28
Mi Max 3 Nitrogen
Link please...
Hayırlara vesile olsun...Bizleri Eu-betaya alıştırıp kendiniz Miuipro mu yüklediniz yoksa sayın üstadım?MIUI.Pro 9.4.11 i yükleyen ve memnun olan varmı?
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Evet hocam, dün Almanyadaki arkadaşımla konuşuyorduk ve o, benim, bildirimlerin kilit ekrana düşmemesi sebebiyle yüklemediğimi biliyor ve bana bu seferki güncellemede bildirimlerin artık kilit ekrana geldiğini bildirince, hiç üşenmeyip, dün gece yükledim...gerçekten de bildirimler şimdilik sorunsuz ve Batarya performansı da beklediğimden çok daha iyi....bir kaç gün sonra daha netleşir durum...ama siz lütfen EU Beta da kalmaya devam edin....kısacası dediğimi yapın ama yaptığımı aslaHayırlara vesile olsun...Bizleri Eu-betaya alıştırıp kendiniz Miuipro mu yüklediniz sayın üstadım?![]()
Yani bu ifadenizden, artık bundan sonra Miui Pro cu olduğunuz manasını çıkarmam mı gerekiyor ?Evet hocam, dün Almanyadaki arkadaşımla konuşuyorduk ve o, benim, bildirimlerin kilit ekrana düşmemesi sebebiyle yüklemediğimi biliyor ve bana bu seferki güncellemede bildirimlerin artık kilit ekrana geldiğini bildirince, hiç üşenmeyip, dün gece yükledim...gerçekten de bildirimler şimdilik sorunsuz ve Batarya performansı da beklediğimden çok daha iyi....bir kaç gün sonra daha netleşir durum...ama siz lütfen EU Beta da kalmaya devam edin....kısacası dediğimi yapın ama yaptığımı asla
Romun performansına ve kaşıntı durumuna göre değişebilir... Bakarsınız haftaya yine bildirimlerde sorun olabilirYani bu ifadenizden, artık bundan sonra Miui Pro cu olduğunuz manasını çıkarmam mı gerekiyor ?![]()

İşte budur... Akl-ı selim sahibi insanın hali de bir başka oluyor canım..Maalesef 18 saatlik kullanım sonrası, ilk başlarda Kilit ekrana gelen Tapatalk bildirimleri artık sadece cihazı uyandırdığımda gelmeye başladı ve bundan dolayı, Mi Max 3 için tartışmasız en iyisi olan EU Beta'ya dönmüş bulunmaktayız....bundan böyle başka maceralarda yokum..
Kesin yoksundurMaalesef 18 saatlik kullanım sonrası, ilk başlarda Kilit ekrana gelen Tapatalk bildirimleri artık sadece cihazı uyandırdığımda gelmeye başladı ve bundan dolayı, Mi Max 3 için tartışmasız en iyisi olan EU Beta'ya dönmüş bulunmaktayız....bundan böyle başka maceralarda yokum..
Bu konuda ben emin değilim peki ya sizRomun performansına ve kaşıntı durumuna göre değişebilir... Bakarsınız haftaya yine bildirimlerde sorun olabilir
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk