Bu rom paralıhangi romu kullanacağımı şaşırdım yemin ederim. bu romda cok ilgimi çekti şimdi buna mu geçsem karar veremedim.
Aylık 1.5, yıllık 15 $, forumda konusu varpahalı mı peki nelere para vermiyoruz uygunsa alınabilir.
MiuiPro Mi Max 3 9.12.12 patcharkadaşlar merhaba, bugün mi max 3 telefonuma miui pro 9.12.12 versiyon romu yükledim, yüklemeden sonra malum hataları verdi, her satırda tek düğme gibi, ses tuşlarının çalışmaması gibi, 6 fonksiyonlu restart yerine 4 fonksiyonun çalışması gibi. eski versiyonlarda updater i silince sorun kalmıyordu, ama bu versiyonda sorun devam ediyor. bu sorunları nasıl çözebiliriz ?
ikincisi benim için en önemli özellik olan durum çubuğunun gizlenmesinin sağlayan ayarlar/ekran bölümündeki ayarın bulunup bulunmaması, ben son versiyounda aradım bulamadım, lütfen birisi cevap verebilir mi durum çubuğunu halen gizleyebiliyor muyuz ? yani telefonu alt ve üst kısım dahil tamamen tam ekran olarak kullanabiliyor muyuz ?
hocam teşekkürler, ama indiremedim, erişim izni vs istiyor, mailden bilgi verilecek diyorMiuiPro Mi Max 3 9.12.12 patch
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Romu yükledikten sonra ardına bunu yükle sorunsuz çalışıyor. (Kendim denedim şu anda kullanıyorum)
Buyrun hocam kendi uploadımhocam teşekkürler, ama indiremedim, erişim izni vs istiyor, mailden bilgi verilecek diyor
çok teşekkür ederim hocamBuyrun hocam kendi uploadım
Dosyaya buradan erişebilirsiniz:
tv_miuipro_v10.0_nitrogen_9.12.12_patched.zip
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rica ederim.Güle güle kullanın.çok teşekkür ederim hocam