- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
Avrupa eğitimi almış birinin Eu rom tercih etmesi kadar normal bir durum olamaz herhalde.EU
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Alakası yok hocam, en iyi rom hangisi diye sorsaydı, Sayın Koçara hocamın da kullandığı Global kararlı diyecektim....Pro mu, EU mu diye sorunca, mecbur kaldım EU demeye, çünkü Pro deseydim, her hafta rom bulamayacaktı vs....Avrupa eğitimi almış birinin Eu rom tercih etmesi kadar normal bir durum olamaz herhalde.
Buyrun cenaze namazına. Tam botloader kilidini açmanın arifesinde üstadın tavsiyesi ile acaba Eu roma mı geçsem yoksa globalde mi kalsam diye düşünürken en iyi romun kararlı olduğunu öğreniyorum.Alakası yok hocam, en iyi rom hangisi diye sorsaydı, Sayın Koçara hocamın da kullandığı Global kararlı diyecektim....Pro mu, EU mu diye sorunca, mecbur kaldım EU demeye, çünkü Pro deseydim, her hafta rom bulamayacaktı vs....
Esasen sanırım bende MIUI den bir müddet uzaklaşıp, RR kuracam ama maalesef ocakta çıkan versiyon bugluydu, şubatta çıkan boot etmiyordu, yeni versiyonun değişiklikler listesi yayınlandı ama rom henüz piyasada yok.....geliştiricisi ise bizden biri...Sayın M.ACAR, İnşallah bu sefer romu sorunsuz yapabilmiştir....RR resmi olarak kaynak kodları olsa ve rom çıkarsa, tadından yenmez....
daha doğrusu kaynak kodları çıksa, zaten ben Sayın @Escobar1945 hocamın yapacağı romu kullanırım...
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Siz BL Kilidinizi, GCam yüklemek için açıyorsunuz...Rom değiştirmek için değil...Buyrun cenaze namazına. Tam botloader kilidini açmanın arifesinde üstadın tavsiyesi ile acaba Eu roma mı geçsem yoksa globalde mi kalsam diye düşünürken en iyi romun kararlı olduğunu öğreniyorum.
Gel de çık işin içinden.
Siz BL Kilidinizi, GCam yüklemek için açıyorsunuz...Rom değiştirmek için değil...
Sayın DOBERDEN Hocam gibi olabilmeniz için daha çok Fırın ekmek yemeniz lazım sizin hocam
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
O zaman aksiyona hiç gerek yokEU
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Ben sizlere RR önerene/konusunu açana kadar EU ya devamO zaman aksiyona hiç gerek yok