Rom Xiaomi MiMax3 - MIUI10 Pie MIUI.Pro rom Özellikleri ve yükleme detayları

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Bakalım göreceğiz hocam....haftaya MIUI.Pro bu sebepten dolayı sorun çıkarmaz İnşallah....
gerçi tesbit edebilirlermi kimin olduğunu...en azından bunu öğrenmiş oluruz

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Tespit eder hocam bence. Bi dosyanın içine kapalı kod yazar. otomatik olarak oraya kullanıcı ismi gelecek şekilde. ordan anlar diye düşünüyorum.

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
Bakalım göreceğiz hocam....haftaya MIUI.Pro bu sebepten dolayı sorun çıkarmaz İnşallah....
gerçi tesbit edebilirlermi kimin olduğunu...en azından bunu öğrenmiş oluruz

Kimin olduğuyla uğraşmıyorlar, tüm kullanıcılara güncelleme vermiyorlar. Tabi siz kullanırken paylaşmıyordunuz, kullanmayacağınız için diğerleri pek umurunuzda değil gördüğüm kadarıyla.

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Kimin olduğuyla uğraşmıyorlar, tüm kullanıcılara güncelleme vermiyorlar. Tabi siz kullanırken paylaşmıyordunuz, kullanmayacağınız için diğerleri pek umurunuzda değil gördüğüm kadarıyla.

Skorpi, Sakin61 adlı arkadaş haklı. Keşke bilip güvendiğiniz, dağıtmayacak üyelere özelden vereydiniz. Şimdi ücretli arkadaşlar haftaya sıkıntı yaşayabilirler.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
4pda ekler, telegram grubu ekler. Ne zaman eklerler acaba onu merak ediyorum:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Skorpi indirmeye başladım %15 oldu. Şimdi bu üyelik ister dimi. umarım devam eder. yüklemelerde en iyisi bence yandex disk.
Tespit eder hocam bence. Bi dosyanın içine kapalı kod yazar. otomatik olarak oraya kullanıcı ismi gelecek şekilde. ordan anlar diye düşünüyorum.
Skorpi, Sakin61 adlı arkadaş haklı. Keşke bilip güvendiğiniz, dağıtmayacak üyelere özelden vereydiniz. Şimdi ücretli arkadaşlar haftaya sıkıntı yaşayabilirler.
Umurumda olduğundan dolayı Mega nın içini boşalttım...paylaşmak yok bundan böyle....herkese teşekkür ederim

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Yarıda kaldı ama olsun. haha--Şimdi ücretli arkadaşları düşündüm, ben kullanacağıma onlar kullansın.Yes~~
Aynen hocam...iyi bir şey yaptığımı düşündüm, suçlandım...
ama söylediğiniz doğru, ücretli alanlar bizim yüzümüzden mahrum kalmasınlar bir sonraki güncellemelerden...teşekkür ederim

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Aynen hocam...iyi bir şey yaptığımı düşündüm, suçlandım...
ama söylediğiniz doğru, ücretli alanlar bizim yüzümüzden mahrum kalmasınlar bir sonraki güncellemelerden...teşekkür ederim

Siz sizdekini paylaşmayın. Başka yerde bulursanız o linki paylaşırsınız. Nasıl olsa patlamış olur o zaman..clap~~
Suçlanma demeyelim de, arkadaş yazdıktan sonra farkettim bende dediğini. Sonuçta yaptığınız/yaptığımız hatadan döndük. tüm mesele bu...
Siz paylaşım seven insansınız, arada böyle şeyler olması normal. Teşekkürler burada olduğunuz ve bize yardımcı olduğunuz için.

Mangineer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahoni
Cihazım
RedmiK60 12/512
Meslek
Mec. Engineer
Konular
4
Skorpi hocam ben şu an en güncel eu.rom kullanıyorum. Sizce bunu denemeli miyim? Tavsiye eder misin? İkisini kıyaslarsak sizce hangisi?

Üst Alt