Soru Xiaomi Mijia M365 Elektrikli Scooter

sczdmr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Süleyman Can
Cihazım
Yok
Yaş
30
Konum
Kayseri
Katılım
24 Mart 2019
Konular
1
Mesajlar
2
Tepkime puanı
4
Puanları
3
Arkadaşlar herkese merhaba,

Xiaomi Mijia M365 Elektrikli Scooter ını kullanan var mı (Forum içerisinde bu ürün ile ilgili düzgün bir makale bulamadım)?

Hafta içerisinde ürünü almayı planlıyorum. Youtube üzerinden inceleme videolarına baktım ancak adam akıllı Türkçe inceleme videosu bulamadım. Ürünün en çok merak ettiğim konusu taşıma kapasitesi... Ürünü bir yerde 100 kg, bir yerde 120 kg taşıma kapasitesi olarak gördüm. Ürünü düz yolda kullanacağım. Eğimde kullanmayacağım. İşe gidip gelirken kullanmayı düşünüyorum. Kendim 90 kiloyum ekstradan birde sırt çantamda Laptop um olacak. Sıkıntı yaşar mıyım?

Eğer ürünü kullanan arkadaşlar varsa ürün ile ilgili detaylı bilgilendirme yaparsa memnun olurum.

Saygılarımla,
İyi forumlar.
 

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
MI 5
Konum
İstanbul
Katılım
5 Mayıs 2014
Konular
124
Mesajlar
1.853
Çözümler
9
Tepkime puanı
1.160
Puanları
138
Merhabalar,
Bende de benzer bir problem var. Aklımı kurcaladı biraz.
Erkek arkadaşım ve ben aynı yerden aynı anda 2 scooter aldık. Benimki beyaz onunki siyah. Gelince fark ettik. O kırmızı olan yerler siyahta sarı. Yani yeni olanlardan.
Geçen gün değişmiştik. Ben onunkini kullandım 1 gün boyunca. Aslında kullanınca fark ettim ki onunki daha çabuk hızlanıyor ve daha hızlı gidiyor. Ben kendiminkini kullanırken fren çok kullanmam çünkü gazdan elimi çekince hissedilir bir yavaşlama oluyor. Hatta ona sen çok frene basıyorsun yumuşamış seninki demiştim. Meğer onunki gazdan elini çekince benimki gibi öyle bi yavaşlama hemen olmuyor. Mecburen basıyormuş :) Sürüş olarak daha rahat geldi bana. Siz böyle bir şeyi hissettiniz mi? Sürüş farklılıkları var mı?

Bir de klasik sorunlardan birini daha yaşıyorum. Kapanma yerinden ses geliyor. Bi parça satıyorlarmış yumuşak ondan aldım ama koyulmuyor en incesi bile kalın geliyor. Problemi yaşayan ve düzelten biri varsa yardımcı olursa sevinirim.


Merhaba Arka fren diskiniz sürtüyor olabilir, scooter havaya kaldırıp arka lastiğinizi elinizle hızlıca çevirin 4 5 tur döndükten sonra kendi kendine durduğunu göreceksiniz.
 
Oyla:
Üst Alt