- Adım
- emre akar
- Cihazım
- xiaomi mi 6
- Konular
- 1
Merhaba arkadaşlar, bende Xiaomi Mijia Dafang kamera var, evde kullanıyoruz. Başka kullananlar çin serverı üzerinden bağlanın şeklinde kurulum bilgisi paylaştığından dolayı ben de o şekilde kullandım. Zaten dafang modeli çin bölgesi seçilince çıkıyor. Sıkıntısız kullanıyorduk, uzaktan bağlanıyorduk. Birden bağlanamamaya başladı, o vakitten beri bağlanmıyor. Belki bir hafta falan oldu.
Cihaz çalışıyor, tekrar kurulum vs denedik, tekrar kuruluyor hafıza kartına kayıt yapıyor ama mobil uygulaması üzerinden cihazının ip'sini networkte görmemize rağmen bağlanamıyoruz. Adamların ya serverı uçtu ya da bu tarafa gelen portlar ya onlardan ya türkiye'den ötür değişti bir şey oldu diye düşünüyorum. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Mobil uygulama, cihazın içindeki firmware vs güncel. Ama bağlanmıyor.
Benden başka kullanan var mı, problem yaşıyor mu?
Desteklerinz için şimdiden teşekkür ederim.
Cihaz çalışıyor, tekrar kurulum vs denedik, tekrar kuruluyor hafıza kartına kayıt yapıyor ama mobil uygulaması üzerinden cihazının ip'sini networkte görmemize rağmen bağlanamıyoruz. Adamların ya serverı uçtu ya da bu tarafa gelen portlar ya onlardan ya türkiye'den ötür değişti bir şey oldu diye düşünüyorum. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Mobil uygulama, cihazın içindeki firmware vs güncel. Ama bağlanmıyor.
Benden başka kullanan var mı, problem yaşıyor mu?
Desteklerinz için şimdiden teşekkür ederim.