- Adım
- Şahin
- Cihazım
- Mi 9T 128Gb
- Konular
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben burda yardım istedim parasız hiçkimse el atmadı hiç kimse Bana Mi Flash Tool PRO ile telefonunu geri kurtarabilirsin demedi ulan sizin varya öğrendiğiniz herşeyi başkalarıda öğrenebilir 3 kuruş para kazanacam kimseye tek kelime dahi yardımcı oşmak istemeyerek birde üstünü boş boş laf kalabalığı yapıyorsunuzYasal olmayan şeyler hakkında yardım istemek mesel imei klonlamak , başkasını yardım anlamaskni önlemek mesela sürekli aynı konu hakkında başka forumlar açarak ve kötü konuşmak neredeyse tüm yasaklar bu 3 şey üstüne kurulu gelelim sizin sıkıntiniza bu olay öyle ben de yetkili hesap alırım yaparım gibi kolay bir işlem degil.bir tecrübe gerekir , kaldiki siz kendi yetkili hesabınızı aldınız ve yaptınız yetkili hesap için gene para gerekir en nihayetinde yine para çıkacak sizden malesef ve evet burası bir ticaret hane değil dediğim gibi bu hesap için bir para gerekiyor yani bu işte size yardımcı olabulecekler de para ödüyor ve bunu bir şeklide çıkarıp zarar etmemesi lazım ki bu da gayet normal yoksa bir çok esnaf aldığı ürünleri bedevaya satardı ayrıca zaten eğer kendi yapabileceginiz bir şey ise size yardımcı olunur forumda bir çok örneğini bulabilirsiniz
Bu siteyi kökten kapattırırım da neyse ki sizin gibi boş insanlarla uğraşmak yerine XDA Forums ve Mi Club gibi çok hsrika forumlar buldum ve sayelerinde Mi Flash Pro kullanmayı dahi öğrendim , Bilgi paylaştıkça çoğalır siz bilginizi paylaşmadılça 3 kuruş para için öldürdünüz.