Yardım Xiaomi mi9t şebeke sorunu

vedatonen47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
vedat
Cihazım
Xiaomi mi 9 t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.4(QFJMIXM)
Telefon Modeli
Xiaomi mi 9 t
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba telefonuma IMEI işlemi yaptıktan sonra şebekede sorun oluştu. 4.5 G çekiyor ama internet hızı çok düşük.çeken yerlerde bazenşebeke direk EDGE ye düşüyor. Ayarlardan tercih edilen ağ türünü 3G yapmama rağmen 3G çekmiyor.4.5 G çeken yerde bile 3G yapınca EDGE ye düşüyor. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Android sürümü MIUI Global 11.0.4(QFJMIXM)

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Arkadaşlar merhaba telefonuma IMEI işlemi yaptıktan sonra şebekede sorun oluştu. 4.5 G çekiyor ama internet hızı çok düşük.çeken yerlerde bazenşebeke direk EDGE ye düşüyor. Ayarlardan tercih edilen ağ türünü 3G yapmama rağmen 3G çekmiyor.4.5 G çeken yerde bile 3G yapınca EDGE ye düşüyor. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Android sürümü MIUI Global 11.0.4(QFJMIXM)
Sağlam ve işin ehli bir yerde tekrar IMIE tamiri yaptırmanız gerekir hocam.

Oyla:

vedatonen47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
vedat
Cihazım
Xiaomi mi 9 t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağlam ve işin ehli bir yerde tekrar IMIE tamiri yaptırmanız gerekir hocam.
Telefoncuda yaptım işlemi en son sürüme de güncelledim ama sıkıntı hala devam ediyor.sorun 3G nin çekmemesi 4G yoksa interneti hiç kullanamıyorum.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Telefoncuda yaptım işlemi en son sürüme de güncelledim ama sıkıntı hala devam ediyor.sorun 3G nin çekmemesi 4G yoksa interneti hiç kullanamıyorum.
Yukarıda belirttiğim gibi hocam telefon ayarlarından sizin yapabileceğiniz bir şey yok maalesef.

Oyla:

Kenz01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
0

Mrb, bende ayni problemi yasiyorum problemi cozebildinizmi??

Oyla:
Üst Alt