darkBull Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mahir Cihazım m 9 se Yaş 40 Konum istanbul Katılım 15 Ağustos 2019 Konular 5 Mesajlar 27 Tepkime puanı 2 Puanları 3 4 Aralık 2019 #1 1 kaçtane rom kurdum fakat bu 2 özellik bir türlü geri gelmedi başına gelen veya çözebilen varmı?
Furkan Tekinşen Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Furkan T. Cihazım Mi9se Konum istanbul Katılım 19 Mayıs 2015 Konular 29 Mesajlar 247 Tepkime puanı 61 Puanları 43 17 Eylül 2021 #21 darkBull' Alıntı: hızlı sarj olmuyor aksam 12 koyuyorum sarja sabah saat 8 de %70 kadar doluyor kendi sarj aletinide denedim olmuyor Genişletmek için tıkla ... Bence kabloda sorun var Oyla: Oyla 0 Downvote
darkBull' Alıntı: hızlı sarj olmuyor aksam 12 koyuyorum sarja sabah saat 8 de %70 kadar doluyor kendi sarj aletinide denedim olmuyor Genişletmek için tıkla ... Bence kabloda sorun var
E emeryum Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım emrah Cihazım mi4 Yaş 39 Konum istanbul Katılım 15 Mart 2017 Konular 0 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 13 Ekim 2021 #22 darkBull' Alıntı: 1 kaçtane rom kurdum fakat bu 2 özellik bir türlü geri gelmedi başına gelen veya çözebilen varmı? Genişletmek için tıkla ... Benim de hizli sarj ozeelligi gitmisti, sonrasinda da cok yavas sarj olmaya baslamisti, sarj board unu degistirmistim (25dolar) halloldu Oyla: Oyla 0 Downvote
darkBull' Alıntı: 1 kaçtane rom kurdum fakat bu 2 özellik bir türlü geri gelmedi başına gelen veya çözebilen varmı? Genişletmek için tıkla ... Benim de hizli sarj ozeelligi gitmisti, sonrasinda da cok yavas sarj olmaya baslamisti, sarj board unu degistirmistim (25dolar) halloldu