farklı sarj cihazlari farklı kablolar denedim olmadı artı ultra guc tasarruf moduda çalışmıyor kurmadıgım rom kalmadı doğrusuŞarj cihazından veya kablosundan olabilir yüksek ihtimalle. yazılımsal bir sorunu benzemiyor hocam açıkçası.
Hocam o zaman tek seçenek kalıyor o da şarj soketinde veya entegresinde bir problem olabilir. Teknik destek almanızda fayda var bana sorarsanız.farklı sarj cihazlari farklı kablolar denedim olmadı artı ultra guc tasarruf moduda çalışmıyor kurmadıgım rom kalmadı doğrusu
Hızlı sarj bendede olmuyor çözüm buldunuz muhızlı sarj olmuyor aksam 12 koyuyorum sarja sabah saat 8 de %70 kadar doluyor kendi sarj aletinide denedim olmuyor
Bu resmi sürüm değil ki.Resmi sürüm de daha ultra pil tasarrufu gelmedi.Buraya bakıp da palavra demek pek akıllı işi değil gibi.Orjinal romunda gelsin o zaman bakarız.Suan zaten hiçbir custom rom MI 9 SE'de stok romdan iyi çalışmıyor.Şarj entegresi olabilir. Ultra tasarruf modu tamamen palavra, fotoyu inceleyin, telefonun boşta pil kullanımı
Akıl işi demek saçmalık olmuş zaten Ultra pil tasarrufu offical rom da yok, sence ben neyi kastetmiş olabilirim?Bu resmi sürüm değil ki.Resmi sürüm de daha ultra pil tasarrufu gelmedi.Buraya bakıp da palavra demek pek akıllı işi değil gibi.Orjinal romunda gelsin o zaman bakarız.Suan zaten hiçbir custom rom MI 9 SE'de stok romdan iyi çalışmıyor.
Custom romda olduğunuzdan, Xiaomi için söylediniz sandım.Bir dahaki sefere "X romda ultra pil tasarrufu çalışmıyor" diye belirtirseniz anlam kargaşası olmaz.Akıl işi demek saçmalık olmuş zaten Ultra pil tasarrufu offical rom da yok, sence ben neyi kastetmiş olabilirim?
Bende de aynı şarj olmama sorunu vardı. Iki ucu type-c girişli Samsung supercharger şarj aleti aldım bi saate fullüyor.hızlı sarj olmuyor aksam 12 koyuyorum sarja sabah saat 8 de %70 kadar doluyor kendi sarj aletinide denedim olmuyor