Yardım Xiaomi Mi9 Wi-fi Sorunu

fatycakir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
4
Merhaba arkadaşlar, elimde global romlu genpa garantili Mi9 bulunmakta. Wifi sorunundan kastım şöyle: Wifiyi açtığım zaman önce ağı ekle kısmı vesaire seçenekler öyle kalıyor yaklaşık 10 saniye sonra falan evimdeki ağ geliyor bir 3-4 saniye sonra da ona bağlanıyor sizce bu durum normal midir? Arkadaşımda Mi6 var wifiye tıklar tıklamaz maks 3-4 saniye içinde wifi gelmiş ve bildirimler geliyor durumda oluyor. Ayrıca bizim terasta wifi biraz sıkıntılı çünkü mesafe var arada benim telefonda wifi arada kesiliyor tekrar kapatıp açıyorum 10 15 belki 20 saniye bekledikten sonra geliyor fakat mi6da ise hiç kesilmiyor sizce yazılımsal mıdır?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Merhaba arkadaşlar, elimde global romlu genpa garantili Mi9 bulunmakta. Wifi sorunundan kastım şöyle: Wifiyi açtığım zaman önce ağı ekle kısmı vesaire seçenekler öyle kalıyor yaklaşık 10 saniye sonra falan evimdeki ağ geliyor bir 3-4 saniye sonra da ona bağlanıyor sizce bu durum normal midir? Arkadaşımda Mi6 var wifiye tıklar tıklamaz maks 3-4 saniye içinde wifi gelmiş ve bildirimler geliyor durumda oluyor. Ayrıca bizim terasta wifi biraz sıkıntılı çünkü mesafe var arada benim telefonda wifi arada kesiliyor tekrar kapatıp açıyorum 10 15 belki 20 saniye bekledikten sonra geliyor fakat mi6da ise hiç kesilmiyor sizce yazılımsal mıdır?
Bu durum bende de mevcut hocam, yazılımsal olduğunu düşünüyorum

Oyla:

goldenmoon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
mi mix 3 & mi 9
Konular
6
Telefonun dilini ingilizceye çevirip dener misiniz, aynı sorunun devam edip etmedi konusunda bilgi verirseniz sevinirim.

Oyla:

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Cihazım mi 8 aynı sorun bende de var üst menüden wifi açıyorum hemen bağlanmıyor wifi ayarlarına girdiğimde bağlanıyor

Oyla:

Can1gulle

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren can
Cihazım
Mİ9-Mİ9T-Mİ9SE
Konular
29
mi9 kullanan arkadaşlar kılıf ekran koruyucu kamera koruyucusu önerisi olan varmı kılıf olarak 50tllik spıgen kılıfı gözüme kestırdım fatycakir By.TRabZonLu™

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Oyla:

Can1gulle

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren can
Cihazım
Mİ9-Mİ9T-Mİ9SE
Konular
29
Kılıf vs hiç bisey kullanmıyorum sadece ekran koruyucu cam var. o da hediye geldi.
hmmm anladım hocam kilit yarın açılcak mı8se mı9se cıhazlarımda mıroom kurulu hep mı9ada mıroom kuracagım bugun cıkcak guncelleme 9,8,1 önerdiğiniz bir rom varmıdır

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
hmmm anladım hocam kilit yarın açılcak mı8se mı9se cıhazlarımda mıroom kurulu hep mı9ada mıroom kuracagım bugun cıkcak guncelleme 9,8,1 önerdiğiniz bir rom varmıdır
eu beta kurabilirsiniz

Oyla:
Üst Alt